Erdemli siyasetin “beka sorunu” Kılıçdaroğlu…

Kılıçdaroğlu’nun, FETÖ kumpası sonucu CHP’nin başına geldiğini herkes biliyor ama sonuçlarını kimse irdelemiyor… Sizce, Kılıçdaroğlu o koltuğa oturduktan sonra FETÖ; “Sepeti ...

Kılıçdaroğlu’nun, FETÖ kumpası sonucu CHP’nin başına geldiğini herkes biliyor ama sonuçlarını kimse irdelemiyor… Sizce, Kılıçdaroğlu o koltuğa oturduktan sonra FETÖ; “Sepeti koluna, herkes yoluna” mı demiştir?

Birlikte bakalım...

Kılıçdaroğlu ile birlikte CHP’de, FETÖ’ye endeksli siyasetin yoğunlaştığını görüyoruz. Dev ekranlara yansıtıp üzerinde tepindiği veriler, 17-25 darbesinde ortaya saçılan FETÖ dosyalarından alınmıştı.

15 Temmuz’a karşı; her türlü siyasî ve ideolojik farklar üzerinde oluşturulan geniş yelpazede Kılıçdaroğlu hiç yer almadı. Tam aksine o gece, tankların açtığı yoldan ilerleyerek gittiği evde, İnönü’nün 1960’ta yaptığı gibi darbe sonucunu bekledi. Ama bu sefer; o kahvesini yudumlarken millet; ölüm şerbeti içme pahasına hainleri durdurduğu için İnönü gibi muradına erememişti.

Nitekim Yenikapı mitingine “kerhen” katılmış ama CHP tabanı dahil; bütün milletin

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu: 27 Mayıs'ı yapanlar bugün utanıyor! Ya yaptıranlar? 27 Mayıs 2023 | 512 Okunma Dikkat… Bu bir “veda” seçimidir… Herkes “vefa” borcunu ödemelidir! 26 Mayıs 2023 | 1.388 Okunma O gece Erdoğan kazansaydı Türkiye'yi “Gezi”ye çıkaracaklardı! 19 Mayıs 2023 | 1.758 Okunma Demokrasi mi, kasetli diktatörlük mü? 12 Mayıs 2023 | 510 Okunma Çağlayangil, Kılıçdaroğlu'na Dersim hakkında ne anlattı? 03 Mayıs 2023 | 1.783 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar