Bu tecavüzcü AK Parti yöneticisi olsaydı…

Bir kişinin hatası üzerinden bir kurum veya camiayı itibarsızlaştırmak nefret ettiğim bir basitliktir. Benim eleştirdiğim husus, CHP yönetiminin bu olay karşısındaki tavrıdır.

Türk siyasetinin en büyük problemi samimiyetsizliktir. Oysa milletin siyasetçide aradığı en önemli kriter de samimiyettir.

HDP’den başlayalım…

Bir süre önce, partilerinde cereyan eden kadına şiddet ve tecavüz skandalları karşısında sergiledikleri tavır, terör konusundaki samimiyetsizliklerini çok iyi bildiğimiz HDP’lilerin, sürekli dillerine doladıkları kadın hakları konusundaki ikiyüzlülüklerini de gözler önüne sermişti.

Mardin Milletvekili Tuma Çelik, evli bir kadına tecavüz etmişti. Kadın, bu konuyu HDP’nin “kadın” yöneticilerine iletmiş, ancak kendisine; “Sesini kes” cevabı verilmişti.

Bu terbiyesizliğe, “meslektaşım” diyemeyeceğim bazı tecavüzcü yamakları, “Bir kadının şikayeti üzerine Tuma Çelik’in dokunulmazlığı kaldırılıyor” şeklinde yaklaşmıştı ama beni pek de şaşırtmamıştı. Çünkü onların insanlığını, ideolojileri esir almıştı.

Bu köşe yazısını aşağıdaki linke tıklayarak sesli bir şekilde dinleyebilirsiniz

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu: 27 Mayıs'ı yapanlar bugün utanıyor! Ya yaptıranlar? 27 Mayıs 2023 | 515 Okunma Dikkat… Bu bir “veda” seçimidir… Herkes “vefa” borcunu ödemelidir! 26 Mayıs 2023 | 1.392 Okunma O gece Erdoğan kazansaydı Türkiye'yi “Gezi”ye çıkaracaklardı! 19 Mayıs 2023 | 1.759 Okunma Demokrasi mi, kasetli diktatörlük mü? 12 Mayıs 2023 | 514 Okunma Çağlayangil, Kılıçdaroğlu'na Dersim hakkında ne anlattı? 03 Mayıs 2023 | 1.784 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar