Bu fitneyi körüklemek sadece Haçlılara ve içimizdeki uzantılara yarar

Yine onlar yazdı, biz oynuyoruz.  Zeytin Dalı Harekâtı ve devamındaki beka mücadelemizde “zafer”in sırrı, milli bütünlüğümüzde gizlidir.  Nitekim bu bütünlük, CHP’nin zehirleme...

Yine onlar yazdı, biz oynuyoruz. 

Zeytin Dalı Harekâtı ve devamındaki beka mücadelemizde “zafer”in sırrı, milli bütünlüğümüzde gizlidir. 

Nitekim bu bütünlük, CHP’nin zehirleme çabalarına rağmen bir miktar ortaya kondu ve Afrin’e yansıyan çarpıcı sonuçları görüldü. 

*** 

İlginç bir rastlantıdır ki (!) harekâtın en kritik aşamasına gelinen şu günlerde, en önemli çimentomuz olan İslamiyet üzerinde “derin” bir tartışma başlatıldı. 

Bu fitnenin fitilini de yine, her zaman“Erdoğan ayrıştırıyor” diye yakınan (!) ama tek işi ayrıştırmak olan “yıkım ekibi” ateşledi. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu: 27 Mayıs'ı yapanlar bugün utanıyor! Ya yaptıranlar? 27 Mayıs 2023 | 515 Okunma Dikkat… Bu bir “veda” seçimidir… Herkes “vefa” borcunu ödemelidir! 26 Mayıs 2023 | 1.392 Okunma O gece Erdoğan kazansaydı Türkiye'yi “Gezi”ye çıkaracaklardı! 19 Mayıs 2023 | 1.759 Okunma Demokrasi mi, kasetli diktatörlük mü? 12 Mayıs 2023 | 514 Okunma Çağlayangil, Kılıçdaroğlu'na Dersim hakkında ne anlattı? 03 Mayıs 2023 | 1.784 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar