Bize neden saldırıyorlar?

Operasyonlar başlar başlamaz “90’lara mı dönüyoruz” yaygaralarıyla devleti baskı altına almaya çalışanlar terörün yeni ittifaklarını hiç sorgulama ihtiyacı...

Operasyonlar başlar başlamaz “90’lara mı dönüyoruz” yaygaralarıyla devleti baskı altına almaya çalışanlar terörün yeni ittifaklarını hiç sorgulama ihtiyacı duymadı. 

90’lardaki eylemlerin talimatı sadece Kandil’den geliyordu. Şimdi ise eylemleri artık “nitelikli üst akıl” yönetiyor.

Dış destek belli ölçüde devam etse de bölge halkının 90’lardaki desteğin yine geçerli olduğunu söylemek mümkün değil.

HDP’ye oy veren yüzde 13’ün, terörü de desteklediğini düşünmek her şeyden önce bu kesime büyük hakaret olur.

Teröre derin ittifak desteği

Eskiden Kürtlere “Şerefsiz” diye haykıranlar ve KCK’ya operasyon yapanlar 7 Haziran öncesi bütün güçleriyle HDP’yi desteklediler.

Aslında HDP umurlarında değildi. Nitekim seçimlerden sonra ters dönen HDP’ye hiçbiri, “Biz seni teröre yataklık yapman için mi destekledik” diye sormadı.

Daha da beteri aynı desteği HDP’nin römorku terör örgütü için de sürdürdüler.

Çünkü bu, Erdoğan düşmanlığı maskesi altında Türkiye’nin millî menfaatlerine savaşta sınır tanımayan bir şer ittifakıydı.

Türkiye, tarihinin en büyük çürümüşlüğünü yaşıyor.

Büyük bir öngörü eksikliğiyle doğu ve güneydoğuya gönderilen bütün tescilli paraleller, en kritik dönemde “hizmet”lerine devam ediyorlar!

Emniyetimizi teslim ettiğimiz kişilerin teröre nasıl hizmet ettiğini bizzat emniyet müdürü; bütün çıplaklığıyla anlatmıştır. Kendisine karşı başlatılan paralel iftira kampanyası ise doğru söylediğinin en büyük delilidir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu: 27 Mayıs'ı yapanlar bugün utanıyor! Ya yaptıranlar? 27 Mayıs 2023 | 512 Okunma Dikkat… Bu bir “veda” seçimidir… Herkes “vefa” borcunu ödemelidir! 26 Mayıs 2023 | 1.389 Okunma O gece Erdoğan kazansaydı Türkiye'yi “Gezi”ye çıkaracaklardı! 19 Mayıs 2023 | 1.758 Okunma Demokrasi mi, kasetli diktatörlük mü? 12 Mayıs 2023 | 510 Okunma Çağlayangil, Kılıçdaroğlu'na Dersim hakkında ne anlattı? 03 Mayıs 2023 | 1.783 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar