“Avrupa İslamı” salgını, yeni tip Haçlı saldırısıdır

“Haçlı seferleri” tarih kitaplarının yazdığı gibi 1272’de sona ermemiş, sadece saldırganlar ve yöntemler değişmiştir. Zırhlı çapulcuların yerini kravatlılar, ‘Luis’in...

“Haçlı seferleri” tarih kitaplarının yazdığı gibi 1272’de sona ermemiş, sadece saldırganlar ve yöntemler değişmiştir. Zırhlı çapulcuların yerini kravatlılar, ‘Luis’in yerini de ‘Macron’lar almıştır. Yeni “Tapınak şövalyeleri” ise FETÖ ve DEAŞ’tır. Yeni adı “İslamofobi” olan günümüzdeki Haçlı seferlerinde, kılıçların görevini de evimize/elimize kadar uzanan aletler üzerinden yürüttükleri algı operasyonları yapmaktadır.

Sizce “Haçlı ordusu” denen eski yağmacılara dersini verip göndermek mi kolay yoksa böyle; başı sonu belli olmayan, içimize kadar uzanan yeni tip Haçlı saldırılarıyla başa çıkmak mı?

Bu arada bunların dinle-diyanetle de ilgisi yoktur.

Bin yıl önceki Haçlı seferleri, açlık ve sefalet içindeki Avrupa’nın, Anadolu ve ötesindeki zenginliği; din kisvesi altında sömürmesiydi. Şimdiki Haçlıların derdi de, emperyalist çarkların dönmesidir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu: 27 Mayıs'ı yapanlar bugün utanıyor! Ya yaptıranlar? 27 Mayıs 2023 | 512 Okunma Dikkat… Bu bir “veda” seçimidir… Herkes “vefa” borcunu ödemelidir! 26 Mayıs 2023 | 1.389 Okunma O gece Erdoğan kazansaydı Türkiye'yi “Gezi”ye çıkaracaklardı! 19 Mayıs 2023 | 1.758 Okunma Demokrasi mi, kasetli diktatörlük mü? 12 Mayıs 2023 | 510 Okunma Çağlayangil, Kılıçdaroğlu'na Dersim hakkında ne anlattı? 03 Mayıs 2023 | 1.783 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar