Asıl risk dışarıdaki operasyonlar değil, içerideki hatalardır

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Özbekistan ve Güney Kore gezisinin ilk ayağı olan Taşkent’teyiz. Ekonomi ve yatırım ağırlıklı bir dış gezi ama uçaktan iş forumuna kadar her yerde yine...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Özbekistan ve Güney Kore gezisinin ilk ayağı olan Taşkent’teyiz.

Ekonomi ve yatırım ağırlıklı bir dış gezi ama uçaktan iş forumuna kadar her yerde yine seçim konuşuluyor.

Birileri seçimi Sayın Erdoğan’a komploya dönüştürürken iş dünyası ise, olmazsa olmaz “istikrar” ile “Erdoğan”ı bütünleştirmiş durumda.

Bu da çok doğal…

7 Haziran’da bu yönetimden sıkıldığı için “değişiklik” isteyenler, ülkenin üzerine kara bulut gibi çöken bir kaosa davetiye çıkardı.

Çünkü mevcut iktidar, olgunlaşan ve halkın teveccühünü kazanan yeni bir siyasi oluşumun devreye girmesiyle değil, yıkım ekibinin ortak operasyonu ile devrilmişti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu: 27 Mayıs'ı yapanlar bugün utanıyor! Ya yaptıranlar? 27 Mayıs 2023 | 512 Okunma Dikkat… Bu bir “veda” seçimidir… Herkes “vefa” borcunu ödemelidir! 26 Mayıs 2023 | 1.389 Okunma O gece Erdoğan kazansaydı Türkiye'yi “Gezi”ye çıkaracaklardı! 19 Mayıs 2023 | 1.758 Okunma Demokrasi mi, kasetli diktatörlük mü? 12 Mayıs 2023 | 510 Okunma Çağlayangil, Kılıçdaroğlu'na Dersim hakkında ne anlattı? 03 Mayıs 2023 | 1.783 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar