Amerika artık bu savaşın adını da koymalıdır

Amerika, Suriye’de karışıklığın başladığı ilk dönemlerde muhalifleri destekliyormuş gibi görünse de terör örgütlerine verdiği desteği hiçbir zaman ÖSO’ya vermedi. Daha da ilginci...

Amerika, Suriye’de karışıklığın başladığı ilk dönemlerde muhalifleri destekliyormuş gibi görünse de terör örgütlerine verdiği desteği hiçbir zaman ÖSO’ya vermedi.

Daha da ilginci, kısa süre sonra etraftaki El Kaide türevi radikal unsurlar Suriye’ye akın etti. Bu yetmedi, Fransa ve diğer Avrupa ülkelerindeki sömürge bakiyesi radikal ve haşarı gençler akın akın Suriye’ye geldiler.

Derken bir anda, İslamiyet’i kalkan olarak kullanan ama dinle hatta vicdanla hiç ilgisi bulunmayan bir “nitelikli Haşhaşi” grubu ortaya çıktı.

İnanması zor ama dünyanın farklı bölgelerinden toplanan aykırı tipler, çok kısa bir sürede büyük devletleri dize getiren (!) bir kapasiteye ulaşmıştı.

Hatta şimdi Türkiye’ye meydan okuyan Irak’ın muhteşem ordusu (!), bu DEAŞ teröristlerinin Musul’a yöneldiğini duyunca üniformalarını bile bırakıp kaçmışlardı!

Tabi bu arada batı dünyası, “İslamcı barbarlar” olarak anılan turunculu cellatların kelle uçuran görüntüleriyle çalkalanıyordu.

DEAŞ bir “İngiliz Anahtarı”dır...

İnsanlık namına (!) bu haydutlar sürüsü ile mücadeleye karar veren ABD, bütün Haçlı dünyasının yer aldığı bir koalisyon oluşturdu.

Hatta 63 ülkeden oluşan bu koalisyon yetmedi, terör örgütlerini de bu koalisyona dahil ettiler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu: 27 Mayıs'ı yapanlar bugün utanıyor! Ya yaptıranlar? 27 Mayıs 2023 | 515 Okunma Dikkat… Bu bir “veda” seçimidir… Herkes “vefa” borcunu ödemelidir! 26 Mayıs 2023 | 1.392 Okunma O gece Erdoğan kazansaydı Türkiye'yi “Gezi”ye çıkaracaklardı! 19 Mayıs 2023 | 1.759 Okunma Demokrasi mi, kasetli diktatörlük mü? 12 Mayıs 2023 | 514 Okunma Çağlayangil, Kılıçdaroğlu'na Dersim hakkında ne anlattı? 03 Mayıs 2023 | 1.784 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar