AK Parti-CHP tuzağına dikkat...

Başbakan Davutoğlu il başkanları toplantısında, seçim öncesindeki şayialara rağmen kimsenin itiraz etmediği demokratik bir seçim yapıldığını söyledi. Yanılıyorsunuz sayın...

Başbakan Davutoğlu il başkanları toplantısında, seçim öncesindeki şayialara rağmen kimsenin itiraz etmediği demokratik bir seçim yapıldığını söyledi.

Yanılıyorsunuz sayın Başbakan...

Bu sükunet, seçimin kalitesinden kaynaklanmıyor.

HDP barajı aşamasaydı ve AK Parti tek başına iktidara gelseydi...

Sizce durum yine böyle sakin mi olurdu?..

Kesinlikle hayır...

O durumda şimdi Türkiye, “plakasız araçların taşıdığı oy torbalarını, kedilerin, kargaların girdiği trafoları, çöplerden çıkan kullanılmış oyları, 11 iken 111 veya 1111 yapılan AK Parti oylarını, yandaş YSK”yı konuşuyor olacaktı.

Nerede o ‘oy’uncular?

Aslında hiç de adil bir seçim yaşanmadı.

Bütün kumpaslar, şer ittifakları bir kenara Türkiye, doğu ve güneydoğu illerinde siyasi tarihinin en çirkin seçimine sahne oldu.

Sandık başında fazla darp ve şiddet olayı yaşanmaması kimseyi yanıltmasın. Zira, sandıkların başına HDP’nin “gönüllü müşahitler”i dışında kimse gidemedi ki... Kendileri çalıp kendileri oynadı.

Tehditlere aldırmayarak sandık başına giden öğretmenin başına gelenleri STAR’dan okudunuz.

Nice rakiplerin, HDP’nin barajı aşması için dua ettiğini biliyor muydunuz?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu: 27 Mayıs'ı yapanlar bugün utanıyor! Ya yaptıranlar? 27 Mayıs 2023 | 515 Okunma Dikkat… Bu bir “veda” seçimidir… Herkes “vefa” borcunu ödemelidir! 26 Mayıs 2023 | 1.392 Okunma O gece Erdoğan kazansaydı Türkiye'yi “Gezi”ye çıkaracaklardı! 19 Mayıs 2023 | 1.759 Okunma Demokrasi mi, kasetli diktatörlük mü? 12 Mayıs 2023 | 514 Okunma Çağlayangil, Kılıçdaroğlu'na Dersim hakkında ne anlattı? 03 Mayıs 2023 | 1.784 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar