Cumhur İttifakında oluşacak zaaf, MHP’ye de, Türkiye’ye de zarar verir

Cumhur İttifakının Türkiye için önemini anlamak için, MHP lideri Bahçeli’nin; “İttifak bitti” açıklamasından sonra kimlerin; zil takıp oynadığına bakmak yeterlidir.  Gerçi...

Cumhur İttifakının Türkiye için önemini anlamak için, MHP lideri Bahçeli’nin; “İttifak bitti” açıklamasından sonra kimlerin; zil takıp oynadığına bakmak yeterlidir. 

Gerçi iki liderin, “Cumhur İttifakına aynen devam” açıklamasından sonra sevinçleri kursaklarında kaldı ama yine de“Bu ittifak artık devam etmez” beklentisiyle ellerini ovuşturuyorlar. 

Çünkü o “yıkım ekibi”ni “yıkan” reformlar bu ittifak sayesinde gerçekleşti.     

***

7 Haziran öncesindeki tutumu sebebiyle çok eleştirdiğimiz Bahçeli, 15 Temmuz’dan sonra keskin bir tavır değişikliğiyle Erdoğan’a destek vermeye başladı. 

CHP ve

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu: 27 Mayıs'ı yapanlar bugün utanıyor! Ya yaptıranlar? 27 Mayıs 2023 | 512 Okunma Dikkat… Bu bir “veda” seçimidir… Herkes “vefa” borcunu ödemelidir! 26 Mayıs 2023 | 1.389 Okunma O gece Erdoğan kazansaydı Türkiye'yi “Gezi”ye çıkaracaklardı! 19 Mayıs 2023 | 1.758 Okunma Demokrasi mi, kasetli diktatörlük mü? 12 Mayıs 2023 | 510 Okunma Çağlayangil, Kılıçdaroğlu'na Dersim hakkında ne anlattı? 03 Mayıs 2023 | 1.783 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar