“Malazgirt ruhu”ndan kim; niçin rahatsız olur?

Resmî tarih hipnotizmasından kurtulup gerçek tarihimizi öğrenmeye başlayınca, yeni bir “ayrışma alanı” ortaya çıktı.  “Düzmece tarih” tahakkümünden kurtulmamızı...

Resmî tarih hipnotizmasından kurtulup gerçek tarihimizi öğrenmeye başlayınca, yeni bir “ayrışma alanı” ortaya çıktı. 

“Düzmece tarih” tahakkümünden kurtulmamızı istemeyen vesayet kalıntıları, yeni tanıştığımız eski destanlarımıza, düşmandan fazla düşmanlık besliyorlar. 

Kut’ül Amare diye bir destanımız olduğunu yeni fark ettik. 

Osmanlı’yı yıkmak için asırlarca yırtınan ve Ortadoğu’da Türklere atılan her taşın altından çıkan İngilizleri rezil eden bu büyük zafer neden yıllarca gizlendi acaba? 

Dünyanın tanıdığı en müşfik insan olan Abdülhamid Han’ın, Filistin’i Yahudilere vermeyince; nasıl “Kızıl Sultan” oluverdiğini yeni öğrendik! 

Emin Oktay’ın kitaplarından,

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu: 27 Mayıs'ı yapanlar bugün utanıyor! Ya yaptıranlar? 27 Mayıs 2023 | 515 Okunma Dikkat… Bu bir “veda” seçimidir… Herkes “vefa” borcunu ödemelidir! 26 Mayıs 2023 | 1.392 Okunma O gece Erdoğan kazansaydı Türkiye'yi “Gezi”ye çıkaracaklardı! 19 Mayıs 2023 | 1.759 Okunma Demokrasi mi, kasetli diktatörlük mü? 12 Mayıs 2023 | 514 Okunma Çağlayangil, Kılıçdaroğlu'na Dersim hakkında ne anlattı? 03 Mayıs 2023 | 1.784 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar