“27 Nisan”ı unutursak, “27 Mayıs”ta hatırlatırlar!

''Osmanlı Çınarı''nı asırlarca yıkamayan yedi düvel, İttihat ve Terakki vesayetçilerini kullanarak birkaç yılda içten çürütmüştü.İşte o vesayetçiler, isim...

''Osmanlı Çınarı''nı asırlarca yıkamayan yedi düvel, İttihat ve Terakki vesayetçilerini kullanarak birkaç yılda içten çürütmüştü.

İşte o vesayetçiler, isim değiştirerek Anadolu'ya geçmiş ve ''vesayet'' taşını ''Yeni Türkiye''nin temeline yerleştirmişti.

Yani Batı, Türk milleti üzerindeki bütün emperyalist emellerine, vesayetin Truva Atı olan CHP sayesinde ulaşmıştı. Anayasa'ya ''Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Millet bu egemenliği TBMM eliyle kullanır'' diye yazmışlardı ama yukarıdan ''atanan'' ve temsil ettiği vilayetin yolunu bile bilmeyen ''çakma vekiller''den oluşan ''vesayet Meclisi''nin aldığı ''sipariş'' kararlarla, milletin bütün değerlerini budamışlardı!

Ancak, genlerini değiştirip adeta yeniden inşa ettikleri milletin, 14 Mayıs 1950 günü ortaya koyduğu irade, vesayetçileri şok etmişti!

30 yıldır ekilen ''dönüştürme'' tohumları nereye gitmişti?

Zira onlara göre, artık din-iman, Kur'an-ezan, bayrak-vatan; hiçbir şeyi

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu: 27 Mayıs'ı yapanlar bugün utanıyor! Ya yaptıranlar? 27 Mayıs 2023 | 515 Okunma Dikkat… Bu bir “veda” seçimidir… Herkes “vefa” borcunu ödemelidir! 26 Mayıs 2023 | 1.392 Okunma O gece Erdoğan kazansaydı Türkiye'yi “Gezi”ye çıkaracaklardı! 19 Mayıs 2023 | 1.759 Okunma Demokrasi mi, kasetli diktatörlük mü? 12 Mayıs 2023 | 514 Okunma Çağlayangil, Kılıçdaroğlu'na Dersim hakkında ne anlattı? 03 Mayıs 2023 | 1.784 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar