O partiler, “Erdoğan’dan uzak durmayı vatana ihanet sayarız” diyor

Hendek ihaneti ile başlayan terörle mücadele süreci ve 15 Temmuz, kişi ve kurumların “konum” bilgisini güncellemeyi zorunlu kıldı.  Daha önce “dindar” diye tanımlanan kesimlerden bir kısmı...

Hendek ihaneti ile başlayan terörle mücadele süreci ve 15 Temmuz, kişi ve kurumların “konum” bilgisini güncellemeyi zorunlu kıldı. 

Daha önce “dindar” diye tanımlanan kesimlerden bir kısmı, FETÖ denen en büyük din istismarcısı karşısında bir duruş sergileyemedi. 

Hendeklerden asker ve polisimize ölüm yağdıran PKK katillerine “Arkadaşlar” iltifatı gönderen, “YPG terör örgütü değil, vatanını kurtarmak isteyen bir oluşumdur” diyebilecek kadar küçülen Kılıçdaroğlu CHP’si, öte yandan “FETÖ bağlantısı” iddialarını boşa çıkarma ihtiyacı duymadığı gibi, iltisaklı bir siyaset yürütmekte de beis görmedi. 

 

Zeytin Dalı’na darbe
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu: 27 Mayıs'ı yapanlar bugün utanıyor! Ya yaptıranlar? 27 Mayıs 2023 | 515 Okunma Dikkat… Bu bir “veda” seçimidir… Herkes “vefa” borcunu ödemelidir! 26 Mayıs 2023 | 1.392 Okunma O gece Erdoğan kazansaydı Türkiye'yi “Gezi”ye çıkaracaklardı! 19 Mayıs 2023 | 1.759 Okunma Demokrasi mi, kasetli diktatörlük mü? 12 Mayıs 2023 | 514 Okunma Çağlayangil, Kılıçdaroğlu'na Dersim hakkında ne anlattı? 03 Mayıs 2023 | 1.784 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar