İhbar ediyorum; şer ittifakının yeni hedefi MHP ve tabanıdır…

Ankara’da Anayasa değişikliği savaşlarını izliyoruz!.. CHP, bu pakete engel olamayacağını anlayınca terör dahil her yöntemi deniyor, sokakta “çözüm” arıyor. Hatta, bir zamanlar Doğan Grubu (CNN...

Ankara’da Anayasa değişikliği savaşlarını izliyoruz!..

CHP, bu pakete engel olamayacağını anlayınca terör dahil her yöntemi deniyor, sokakta “çözüm” arıyor.

Hatta, bir zamanlar Doğan Grubu (CNN Türk) tarafından “Gandi Kemal” diye servis edilen Kılıçdaroğlu, bu çaresizlik psikolojisiyle ağzına geleni söylüyor, “Değişikliği destekleyen haindir, beni desteklemeyen gazeteciler de PKK’lıdır” diyor.

Peki nedir bu telaş?..

Gerçekten AK Parti ve MHP ele ele vermiş, sırf “Erdoğan’ı diktatör yapmak için” bu ülkeyi uçuruma mı götürüyor?

MHP, memlekete ihanet etmiş, CHP ise canını dişine takmış demokrasiyi mi koruyor?

Devlet sadece onların olmalı!

1923 Anayasası o dönemin şartlarına göre “ehven” bir metin olsa da tek partili; diktatör döneminin millete meydan okuyan uygulamaları bu ehveniyetin tabana yansımasına mani oldu.

1950’de yönetime gelen muhafazakarların, “ezanı aslına çevirmek”le başlayan “milletin değerlerinin iadesi” süreci, bu devletin “kurucusu ve korucusu” olduğunu zanneden azınlığı teyakkuza geçirdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu: 27 Mayıs'ı yapanlar bugün utanıyor! Ya yaptıranlar? 27 Mayıs 2023 | 515 Okunma Dikkat… Bu bir “veda” seçimidir… Herkes “vefa” borcunu ödemelidir! 26 Mayıs 2023 | 1.392 Okunma O gece Erdoğan kazansaydı Türkiye'yi “Gezi”ye çıkaracaklardı! 19 Mayıs 2023 | 1.759 Okunma Demokrasi mi, kasetli diktatörlük mü? 12 Mayıs 2023 | 514 Okunma Çağlayangil, Kılıçdaroğlu'na Dersim hakkında ne anlattı? 03 Mayıs 2023 | 1.784 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar