Yeni milli meselemiz "Maduro"

Maduro ve Trump Amerika’sı arasında yaşanan süreç yerliliğin ve milliliğin yeni ölçütlerinden biri haline geldi. “Antiemperyalist isen Maduro’yu seveceksin, sev!” diye emredenleri mi ararsınız, adam...

Maduro ve Trump Amerika’sı arasında yaşanan süreç yerliliğin ve milliliğin yeni ölçütlerinden biri haline geldi. “Antiemperyalist isen Maduro’yu seveceksin, sev!” diye emredenleri mi ararsınız, adam Diriliş Ertuğrul izliyor diye Maduro’ya aşık olanları mı, yoksa sosyalist olduğu ve gönlü oralarda olduğu halde sırf Erdoğan Maduro’ya destek çıktı diye kırk yıllık solculuğunu paketleyip Maduro muhaliflerini “Gezicilere” benzeterek yol bulmaya çalışanları mı dersiniz, hemen hepsi var.

Bana gelince, gönlüm ne Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro’dan ne de Libya’nın Hafter’i neyse tıpkısının aynısı olan “proje” muhalif Juan Guaido'dan yana.

Neden?

Çünkü ilki hem beceriksiz hem diktatör. Halkı açlıktan sürünürken Nusret’in etten lokumları ve pahalı purolarıyla poz vermekten çekinmeyen kaba saba bir herif.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Millet İttifakı'na kayyum mu atandı? 24 Mayıs 2023 | 284 Okunma 2019'da AK Parti'nin yaptığı hatayı şimdi CHP yapıyor 19 Mayıs 2023 | 321 Okunma İktidar ilk turun galibi oldu, muhalefetin gardı düştü 16 Mayıs 2023 | 1.127 Okunma "Ne işin var orada?" sultası 08 Mayıs 2023 | 569 Okunma Cevabını arayan sorular 28 Nisan 2023 | 125 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar