PKK öldürmeyi yüceltirken...

Beytüşşebap’ta tuhaf şeyler oluyor. Teröristlerin yola bomba döşediğini, konvoy geçişinde patlattıklarını, iki askerin şehit düştüğünü biliyoruz. PKK’lılara karşı...

Beytüşşebap’ta tuhaf şeyler oluyor. Teröristlerin yola bomba döşediğini, konvoy geçişinde patlattıklarını, iki askerin şehit düştüğünü biliyoruz. PKK’lılara karşı operasyon düzelendiğini de. Ancak dün HDP’li vekilin Beytüşşebap kaymakamını tehdit eden twit’leri, Kaymakam Kadir Güntepe’nin sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafları ve verileri de fark etmemizi sağladı.

Kaymakam, kendisini tehdit eden HDP’li Ferhat Encü’ye gereken cevabı vermiş ve ilçede neler yaşandığını göstermiş. Güntepe’nin sosyal medya hesabında hem kendisine hem de ilçedeki devlet memurlarına, hâkimlere yöneltilmiş fiziksel bir saldırının olduğu çok açık. Duvarları kurşunlarla delik deşik edilmiş görüntüler var fotoğraflarda. Bir de oturup polisler için silahlara mermi dolduran“cephe” gerisinde çalışan ilçe kadınları var.

Kaynaklarımızın aktardığına göre, PKK 400 teröristle beraber iki gündür kaymakam başta olmak üzere ilçede ne kadar emniyet yetkilisi, memur, savcı varsa yok etmek istedi. Bu şimdilik engellenmiş durumda.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Millet İttifakı'na kayyum mu atandı? 24 Mayıs 2023 | 288 Okunma 2019'da AK Parti'nin yaptığı hatayı şimdi CHP yapıyor 19 Mayıs 2023 | 322 Okunma İktidar ilk turun galibi oldu, muhalefetin gardı düştü 16 Mayıs 2023 | 1.130 Okunma "Ne işin var orada?" sultası 08 Mayıs 2023 | 573 Okunma Cevabını arayan sorular 28 Nisan 2023 | 129 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar