Pek iddialı Bay Demirtaş...

HDP Seyhan İlçe Eşbaşkanı Hüseyin Beyaz bir kargo paketini açtığında yaşanan patlamada 3 kişi yaralandı. Mersin’de kimden geldiği belli olmadığı için terasa konulan çiçek...

HDP Seyhan İlçe Eşbaşkanı Hüseyin Beyaz bir kargo paketini açtığında yaşanan patlamada 3 kişi yaralandı. Mersin’de kimden geldiği belli olmadığı için terasa konulan çiçek patladı. AK Parti’nin iki önemli ismi; Bakan Ömer Çelik ve Yalçın Akdoğan, hemen basın açıklaması yaptılar. “Bu saldırı HDP’ye, tüm siyasi partilere ve seçim sürecine yapılmıştır” dediler. Akdoğan saldırıyı, provokasyon olarak nitelendirdi ve özel ekipler oluşturulduğunu, sorumluların araştırıldığını deklare etti.

Peki tam o sırada HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş’tan nasıl bir yanıt geldi?

Şöyle: “Saldırı mesajını aldık. Yine de seni başkan yaptırmayacağız.”

“Clubber kızların yeni idolü Demirtaş, imajına yakışanı yaptı” deyip geçilebilecek bir ifade değil...

Yok, sanmayın ki “HDP % 10 barajını geçemez” diye dua edenlerdenim. Son sözü millet söyler. Milletin sözü de başımız üzeredir.

Ben sadece milletin bir nüvesi olarak Demirtaş’ın hangi moral üstünlüğe dayanarak bir ülkenin cumhurbaşkanına bu kadar pervasız davranabildiğini merak ediyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Millet İttifakı'na kayyum mu atandı? 24 Mayıs 2023 | 287 Okunma 2019'da AK Parti'nin yaptığı hatayı şimdi CHP yapıyor 19 Mayıs 2023 | 322 Okunma İktidar ilk turun galibi oldu, muhalefetin gardı düştü 16 Mayıs 2023 | 1.130 Okunma "Ne işin var orada?" sultası 08 Mayıs 2023 | 571 Okunma Cevabını arayan sorular 28 Nisan 2023 | 127 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar