CHP'li vekile 'Özür dileyin' diyen CHP'li genç

AYHAN Ogan’ın katılıp “Yeni devlet kuruldu, lideri de Erdoğan’dır”dediği programda en az bunun kadar ciddi başka bir iddia daha vardı, üzerinde hiç durulmayan. O da CHP Mersin...

AYHAN Ogan’ın katılıp “Yeni devlet kuruldu, lideri de Erdoğan’dır”dediği programda en az bunun kadar ciddi başka bir iddia daha vardı, üzerinde hiç durulmayan. O da CHP Mersin Millletvekili Aytuğ Atıcı’nın Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı gençlik kamplarında militan yetiştirildiği iddiasıydı.

Sonunda Hürriyet Gazetesi’nin bir haberinden öğrendik ki, yayından birkaç gün sonra Aytuğ Atıcı o kamplardan biri olarak gösterdiği Silifke İlçesi’ndeki Fatih Sultan Mehmet Gençlik Kampı’na girerek incelemelerde bulunmuş. (“CHP’li vekil, ‘Militan yetiştiriliyor’ dediği kampa girdi, müdürle tartıştı...” Hürriyet/ 07.07.2017)

Tabii bu incelemeler sırasında iddiayı duyduğu için kampa gelen Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş’le aralarında tartışma çıkmış. Atıcı, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yetki alanı içinde bulunan bir kampta AK Parti Konya Gençlik Örgütü’nce düzenlenen bir etkinliğe nasıl izin verildiğini sorgulamış. İl Müdürü Şaban Güneş de “Bölücü ve hain olmayan, bayrağını, vatanını, milletini seven her gence ve üniversite topluluğuna devletimin tesisleri açıktır” diye cevap vermiş.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Millet İttifakı'na kayyum mu atandı? 24 Mayıs 2023 | 287 Okunma 2019'da AK Parti'nin yaptığı hatayı şimdi CHP yapıyor 19 Mayıs 2023 | 322 Okunma İktidar ilk turun galibi oldu, muhalefetin gardı düştü 16 Mayıs 2023 | 1.130 Okunma "Ne işin var orada?" sultası 08 Mayıs 2023 | 571 Okunma Cevabını arayan sorular 28 Nisan 2023 | 127 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar