Tahran'ın şark kurnazlığı, Erdoğan'ın onurlu duruşu

Şöyle hoş bir Pazar günü yazısı yazmak için neler vermezdim. Ama yapamam. Çünkü yukarı baksan artan servis ücretleri ve kırtasiye masraflarıyla dağılmış ebeveynler, aşağı baksan...

Şöyle hoş bir Pazar günü yazısı yazmak için neler vermezdim. Ama yapamam. Çünkü yukarı baksan artan servis ücretleri ve kırtasiye masraflarıyla dağılmış ebeveynler, aşağı baksan İdlib. Ve İdlib'de yaşayanların kağıtlara yazıp görmemiz için oraya nakşettikleri cümle: "Ben bir İdlibliyim ve haysiyetli bir şekilde yaşamak benim hakkım."

Dolayısıyla sizi sıkacağım.

Nefesimizi tutmuş ve Tahran'daki zirveden anlamlı sonuçlar çıkacağını umut etmiştik. Sonuç hüsran. Sonuç Rusya ve İran kaynaklı muğlaklık.

Zirveye damgasını vuran iki şey var ama. Biri gizli yapılması teamül olmuş bir toplantıyı İran'ın katılımcıların onayını almadan naklen vermesi skandalı. İkincisi Erdoğan'ın onurlu duruşu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Millet İttifakı'na kayyum mu atandı? 24 Mayıs 2023 | 284 Okunma 2019'da AK Parti'nin yaptığı hatayı şimdi CHP yapıyor 19 Mayıs 2023 | 321 Okunma İktidar ilk turun galibi oldu, muhalefetin gardı düştü 16 Mayıs 2023 | 1.127 Okunma "Ne işin var orada?" sultası 08 Mayıs 2023 | 569 Okunma Cevabını arayan sorular 28 Nisan 2023 | 125 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar