Yeni ‘kullanışlı aptal’lar

Hürriyet Gazetesi Yazarı Nedim Şener'in bugünkü (09.09.2022)''Yeni ‘kullanışlı aptal’lar'' başlıklı yazısı.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün “gazeteci” kılığına girmiş üyeleri, bir süredir sosyal medya mecralarını, bir zamanlar Ahmet Altan ile Yasemin Çongar’ın başında olduğu, yalan, iftira ve kumpas aracı olan ve FETÖ tarafından finanse edilen Taraf adlı gazete görünümlü paçavraya çevirdiler.

Yaptıkları kötülüklerin, söyledikleri yalanların, attıkları iftiraların, işledikleri cinayetlerin, giriştikleri darbenin unutulduğunu düşünüp, kendilerini temize çekip her yalana inanmaya hazır kitleyi aptallaştırıyorlar.

Onların ne yaptıklarını biliyoruz, takip ediyoruz. Ancak son zamanlarda “Yeni Kullanışlı Aptallar” kendini ortaya atmaya başladı. “Yeni” dememin sebebi, eskilerinin de olması.

NASIL ‘KAFES’LENDİLER...

17/25 Aralık 2013 operasyonlarından sonra hükümeti destekleyen medya içinde de çatışma çıktı. Bir zamanlar aynı kumpasların, yalanların, iftiraların parçası olanlar adeta savaşa başladı. Bir kısmı FETÖ’nün kullandığı araç olmaya devam ederken, karşı olan ve hükümetin yanında olanlar ayrıldı.

İşte tam bu aşamada, Taraf isimli FETÖ yayın organının yazarlarından birisi olan Yıldıray Oğur, 17 Ocak 2014 günü Türkiye gazetesinde “Nasıl Kafes’lendik” başlıklı bir yazı kaleme aldı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
PKK/DEM’e kapatma davası yolda... Yargıtay Başsavcılığı inceleme başlattı 26 Nisan 2024 | 1.782 Okunma Tarihi anlaşma, tarihi değiştirecek proje 24 Nisan 2024 | 1.375 Okunma Atatürk’ün adını kullanmak bu kez sizi kurtaramayacak 22 Nisan 2024 | 5.436 Okunma Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 738 Okunma Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 155 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar