Vatanını satan babasını satmaz mı?

FETÖ’nün insanları nasıl bu derece mankurtlaştırdığını çok merak ediyorum. Dün bunun bir örneği ile karşılaştım. “Ankesörlü hat” operasyonundan TSK’dan...

FETÖ’nün insanları nasıl bu derece mankurtlaştırdığını çok merak ediyorum. Dün bunun bir örneği ile karşılaştım. “Ankesörlü hat” operasyonundan TSK’dan atılmış Binbaşı Serkan Tezgel, yurtdışına kaçmış ve sosyal medyadan bir mektup yayınlamış. Türkiye ile ilgili bir çok yalanı art arda sıralamış, bunların önemi yok. Ama inandırıcı olsun diye eski bir asker olan babasının adını karıştırmış.

Babası Tamer Tezgel de sadece oğlunun yalanlarına açıklık getirmek için Twitter’da hesap açıp cevap vermiş. Yazdıklarını okuyunca ne demek istediğimi anlayacaksınız:

Oğlum, 2009 yılından beri bir kez bile arayıp sormadığın babanı Eylül 2016’da arayarak görüşmek istediğini belirttin. O kısacık görüşmede evlendiğini, Harp Akademisi’nde okuduğunu, kurmay subay olduğunu, Amerika’da ordu namına okuduğunu, orada bir kızın olduğunu BURUK bir sevinçle dinledim. Bu görüşmemizde 15 Temmuz FETÖ kalkışmasında ne yaptığını sorduğumda, geminin tamirde olduğunu, izinde bulunduğunu, olay ile ilgili hiçbir şey bilmediğini, o şerefsiz hainler içinde asla olmadığını yemin ederek bana söylemiştin.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 421 Okunma Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 93 Okunma Yargı PKK/HDP’yi kapatacağına yine bana ceza verdi 17 Nisan 2024 | 2.543 Okunma FETÖ’yü bitirmezseniz FETÖ sizi bitirir 08 Nisan 2024 | 1.647 Okunma Bakanlık 7 ay önce uyarmış Göz göre göre kriz ve kaos 05 Nisan 2024 | 3.086 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar