Unutmayın yoksa acınacak hale gelirsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, 15 Temmuz ile ilgili yaptığı konuşmalar sırasında Fetulahçı Terör Örgütü ile ilgili mücadele için “Acımayın yoksa acınacak hale gelirsiniz”...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, 15 Temmuz ile ilgili yaptığı konuşmalar sırasında Fetulahçı Terör Örgütü ile ilgili mücadele için “Acımayın yoksa acınacak hale gelirsiniz” sözüne atfen ben, “Unutmayın asıl unutursanız acınacak hale gelirsiniz” diye düşünür ve söylerim.

Çünkü bizi FETÖ’cülerden ayıran özelliğimiz “insan” yani acıma duygumuzun olmasıdır. Bir FETÖ’cü ise “acıma”, “utanma” gibi insani tüm özelliklerini reddetmiş, ruhsuz bir kötülük makinesine dönüşmüş robottur.

Ne zaman FETÖ’cülere karşı insani bir duygu yeşerse, onlar kendilerinin nasıl bir robot olduğunu hatırlatırlar. İşte o zaman aklıma hep, “Unutma yoksa acınacak hale gelirsin” sözü gelir.

Kurban Bayramı sırasında Rize’de bir trafik kazası oldu. Mahalli sanatçı Ahmet Çakar, otomobille 40 metreden Pehlivantaşı Deresi’ne yuvarlandı.

Ahmet Çakar olay yerinde hayatını kaybetti. Vefatı basit bir kaza haberi olarak unutulup gidecekti belki. Hatta, 2016 yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden aldığı “Yaşayan İnsani Hazineler” ödülü bile belki bir dipnot olarak kalacaktı. Ama FETÖ’nün kalpsiz robotları öyle bir şey yaptılar ki, Ahmet vefat etmesine rağmen, farkında olmadan onun onurlu duruşunu hatırlattılar.

Bir anlamda ona bir kez daha hayat verdiler. Demek ki, Ahmet kısacık boyuna rağmen bir dev gibi içlerine korku salmış.

İsmi yaşayacak

Emrullah Uslu başta olmak üzere FETÖ’cüler, söylediği bir türküde “Yakında kopacak Fetulahın’ın kafası” sözünü hatırlatıp Ahmet Çakar’ın trafik kazasında kafasının koptuğu yalanını ortaya atıp kendilerince herkese mesaj vermeye çalıştılar. Oysa vefat eden Ahmet Çakar’ın vücut bütünlüğü bozulmamıştı. Ama FETÖ’cüler, bir ölümden bile yalan ve fayda üretmeye çalışırlar, çalıştılar.

Bu konuyu Doç.Dr. Levent Eraslan ile Çay Tv’de konuşurken, “Ahmet’i unutturmamak Rizelilerin görevi, madem FETÖ’cül...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk’ün adını kullanmak bu kez sizi kurtaramayacak 22 Nisan 2024 | 5.305 Okunma Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 728 Okunma Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 153 Okunma Yargı PKK/HDP’yi kapatacağına yine bana ceza verdi 17 Nisan 2024 | 2.552 Okunma FETÖ’yü bitirmezseniz FETÖ sizi bitirir 08 Nisan 2024 | 1.651 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar