Uluslararası bir tehdit olarak FETÖ

Fetullahçı Terör Örgütü ile ilgili akademik çalışmalar da yapan Polis Akademisi’nin son raporu “Uluslararası bir tehdit olarak FETÖ” başlığını taşıyor. FETÖ’nin...

Fetullahçı Terör Örgütü ile ilgili akademik çalışmalar da yapan Polis Akademisi’nin son raporu “Uluslararası bir tehdit olarak FETÖ” başlığını taşıyor.

FETÖ’nin yurtdışı yapılanması ve finans kaynakları hakkında detaylı bilgilerin verildiği raporda doğrudan yazılmamış ama ben söyleyiyim; aslında uluslararası bir tehdit olan ABD’dir.

Evet rapor FETÖ’nün uluslararası yapılanmasını anlatıyor ama arkasınadaki güç olan Amerika’nın rolünü de şöyle deşifre ediyor; “FETÖ lideri Fetullah Gülen’in ikametgâhı olması nedeniyle ABD, örgütün hâlihazırda dünya çapında faaliyetlerinin merkezi konumundadır. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi anlaşma, tarihi değiştirecek proje 24 Nisan 2024 | 1.060 Okunma Atatürk’ün adını kullanmak bu kez sizi kurtaramayacak 22 Nisan 2024 | 5.404 Okunma Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 737 Okunma Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 153 Okunma Yargı PKK/HDP’yi kapatacağına yine bana ceza verdi 17 Nisan 2024 | 2.553 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar