Terörist PKK’nın elindeki ‘esir’: HDP

Rahat olun beyler bayanlar; terör örgütü PKK/YPG’ye silah ve destek veren Amerika’nın Türkiye büyükelçiliği bile artık mesajlarında “PKK’lı teröristler” diyor.

Amerika’nın paralı uşağı PKK’ya yönelik Gara operasyonunda üç askerimizden sonra dün de 13 sivilin şehit olduğu haberi geldi.


Şehitlerimizin mekânı cennet olsun, ailelerinin ve milletimizin başı sağ olsun. Elbette ne onlar, ne alçak terör örgütü PKK’nın yaptıkları unutulmayacak.

İşin acı ve dayanılmaz tarafı, terörist PKK’nın siyasi kolu ve sözcüsü HDP milletvekillerinin yaptıkları açıklamalar oldu.

Acımıza acı kattılar.

Hele HDP milletvekilleri Hüda Kaya ile Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun zehirli dilleriyle sosyal medyadan yaydıkları mesajlar unutulacak gibi değil.

Terörist FETÖ ve PKK’lıların sözcülüğünü elden bırakmayan Ömer Faruk Gergerlioğlu şu mesajı paylaştı:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siyonistlerin ‘kullanışlı aptalları’ 26 Temmuz 2024 | 811 Okunma Soykırımcı Katz’ın küstahlığı ve serbest kalan Mossad ajanları 24 Temmuz 2024 | 3.565 Okunma CIA’den suikast masalı: Kennedy’ye Küba Trump’a İran... 19 Temmuz 2024 | 778 Okunma TSK’da 40 yılın temizliği... İhaneti unutursan ölürsün 17 Temmuz 2024 | 4.396 Okunma ABD’de darbe olmaz; suikast olur 15 Temmuz 2024 | 2.852 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar