Terör örgütü PKK’nın parçası, iktidarın parçası olacakmış!

Terör örgütü PKK’nın siyasi kolu HDP Eşbaşkanı Pervin Buldan, “ittifak”, “muhataplık” derken vitesi büyütmüş tam gaz gidiyor. Millet İttifakı’na destek karşılığı...

Terör örgütü PKK’nın siyasi kolu HDP Eşbaşkanı Pervin Buldan, “ittifak”, “muhataplık” derken vitesi büyütmüş tam gaz gidiyor. Millet İttifakı’na destek karşılığı taleplerinden birisini daha dile getirmiş, iktidarın parçası olacaklarmış!

Pervin Buldan’ın konuyla ilgile açıklaması şöyle: “Şimdilik demokratik bir muhalefet yürütüyoruz ama bu böyle devam etmeyecek. İleriki süreçlerde demokratik iktidarın bir parçası olacağımıza siz Ağrı halkının huzurunda söz veriyoruz. Biz, bu yola büyük bedeller ödeyerek çıktık. Ödediğimiz bedellerin, verdiğimiz emeğin karşılığı olacak. Bir dahaki seçimlerde HDP, bu ülkeyi yöneten bir parti olacaktır. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın.”

PKK’LILARIN ARKASINDAYDI...

Konuşmasında iki kez geçen “demokratik” kelimesi dikkatinizi çekmiştir. İnsanın gülesi geliyor. Terör örgütü sözcüsü bir partinin eşbaşkanı “demokratik muhalefet” ve “demokratik iktidardan” söz ediyor.

Meydanlarda yaptığı şu konuşma hâlâ kulaklarımızda: “Sayın Öcalan’ın arkasındayız. Kandil’deki dostlarımız, arkadaşlarımız, kardeşlerimiz, yoldaşlarımız, Sayın Karayılan, Sayın Bayık... Bu insanlar dağlarda. Hakkârili gençler dağlarda, Hakkâri’nin çocukları dağlarda...”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü 29 Mart 2024 | 359 Okunma ‘Bir balya da sen koy’ 27 Mart 2024 | 1.859 Okunma Özgür Özel para kulelerinde ‘sayman’ yalanını neden söyledi 25 Mart 2024 | 2.169 Okunma ‘Kafa kopartma’da tüm yollar İmamoğlu’na çıkarken o neden susuyor 22 Mart 2024 | 2.392 Okunma Mafya deyimiyle bunun adı ‘kafa kopartma’ 20 Mart 2024 | 2.640 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar