Tepeden tırnağa çürüme

İP Milletvekili Lütfü Türkkan’ın, 14 yaşında iken 1997’de terör örgütü PKK’nın attığı havan mermisi ile vücudu paramparça olan İsa Gümren’in ağabeyi Tahir...

İP Milletvekili Lütfü Türkkan’ın, 14 yaşında iken 1997’de terör örgütü PKK’nın attığı havan mermisi ile vücudu paramparça olan İsa Gümren’in ağabeyi Tahir Gümren’e Bingöl’de, “Senin bacını s...m” şeklindeki küfür ve hakareti ile ilgili pazartesi günü “İyi-Kötü-Çirkin” başlıklı bir yazı kaleme almıştım.

Yazımda, “...Bizzat yaşadığım olayları da birleştirince; ‘İyi’ olan sadece bu partinin ismi.

‘Kötü’, hakaret ve küfrü yöntem olarak kullanan şahsiyetlerini, ‘Çirkin’ ise bir şehit yakınına küfredecek kadar çürümüş sözlerini ve yüzlerini tarif ediyor” demiştim.

Hatta, yazımın sonunda İP Genel Başkanı Meral Akşener’e şu soruyu yöneltmiştim: “Bırakın bir siyasetçi olarak, bir kadın, bir anne, bir eş olarak acaba Meral Akşener, parti milletvekillerinin, teşkilat üyelerinin, sosyal medyadaki partililerinin nasıl küfürler ettiğinden, hakaretler yağdırdığından, İP’in sosyal medyadaki linç gruplarından haberdar mı?”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘İsmailağa devlete akredite bir cemaattir’... ‘Gerektiğinde cemaatlere operasyon yapmalı’ 03 Mayıs 2024 | 5.958 Okunma FETÖ İsmailağa’yı ele mi geçiriyor 01 Mayıs 2024 | 2.725 Okunma Avrupa’daki PKK’lı Kandil’den daha çok 29 Nisan 2024 | 762 Okunma PKK/DEM’e kapatma davası yolda... Yargıtay Başsavcılığı inceleme başlattı 26 Nisan 2024 | 1.836 Okunma Tarihi anlaşma, tarihi değiştirecek proje 24 Nisan 2024 | 1.402 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar