Sahtekarlar, tamahkarlar ve tarikatlar

FETÖ ile ilgili bir konferansta, kadın bir okur bana bu tür yapılara neden girdiklerini anlatırken, “Dinimizi daha iyi öğrenmek için” demişti. Ben de ona peygamberimiz Hazreti Muhammed’in sözleriyle karşılık vermiştim.

Hazreti Muhammed vefatından üç ay önce 8 Mart 632’de kendisini dinleyen Müslümanlara Veda Hutbesi’nde şöyle hitap eder;“Ey mü’minler! Size iki emanet bırakıyorum, onlara sarılıp uydukça yolunuzu hiç şaşırmazsınız.

O emanetler, Allah’ın kitabı Kur-ân-ı Kerim ve Peygamberin sünnetidir…” Ne zaman din, tarikat konuları açılsa hep referansı Veda Hutbesi’nden verdiğim için, dini kullanan sahtekar gruplar tarafından, “Ehl-i sünnet düşmanı, zındık, kafir” gibi kelimelerle hakarete uğramışımdır.

Aslında tepkileri bana değil, kurdukları tezgahlara çomak sokulmasına. Yoksa, Hazreti Muhammed’in bu kadar, açık, net ve insan iradesine bu kadar saygılı ifadesine rağmen bu cümleyi tekrar etmekten başka bir şey yapmayan kişi neden hedef alınsın.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
PKK/DEM’e kapatma davası yolda... Yargıtay Başsavcılığı inceleme başlattı 26 Nisan 2024 | 1.583 Okunma Tarihi anlaşma, tarihi değiştirecek proje 24 Nisan 2024 | 1.369 Okunma Atatürk’ün adını kullanmak bu kez sizi kurtaramayacak 22 Nisan 2024 | 5.433 Okunma Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 738 Okunma Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 154 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum