Rakamlarla FETÖ tehlikesi

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli Kara Harp Okulu’ndaki Ant İçme Töreni’nde, FETÖ’nün askeri okullardaki yapılanması için, “....Hamdolsun, şu an itibarıyla bu tehlike tamamen ortadan...

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli Kara Harp Okulu’ndaki Ant İçme Töreni’nde, FETÖ’nün askeri okullardaki yapılanması için, “....Hamdolsun, şu an itibarıyla bu tehlike tamamen ortadan kaldırılmıştır.”dedi. Ben de, asıl tehlikenin bu tür sözler olduğunu yazmıştım. Milli Savunma Bakanlığı’ndan bir açıklama geldi.

Bakan’ın sözlerinin medya tarafından yanlış anlaşıldığı, FETÖ’nün askeri okullarda tehlike olmaktan çıkartıldığına vurgu yaptığı bildirildi.

Açıklamada, Bakan Canikli’nin, “Askeri okullarda öğretim elemanları kadrosu ve öğrenci alım sisteminin yeniden yapılandırıldığı, bu nedenle askeri okullardaki FETÖ yapılanmaları temizlendi ama TSK'daki FETÖ temizliği devam ediyor, daha uzun bir süre de devam edecek gibi gözüküyor.” sözlerine dikkat çekilerek mücadelenin süreceği bildirdi.

Bu açıklamaya 15 Temmuz’da FETÖ darbe girişimine canıyla direnmiş Türk halkı adına memnun olduğumu söylemek isterim. Yeter ki bu kararlılık devam etsin, ben açıklamayı yanlış anlamış olmayı kabul ederim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü 29 Mart 2024 | 839 Okunma ‘Bir balya da sen koy’ 27 Mart 2024 | 1.899 Okunma Özgür Özel para kulelerinde ‘sayman’ yalanını neden söyledi 25 Mart 2024 | 2.171 Okunma ‘Kafa kopartma’da tüm yollar İmamoğlu’na çıkarken o neden susuyor 22 Mart 2024 | 2.394 Okunma Mafya deyimiyle bunun adı ‘kafa kopartma’ 20 Mart 2024 | 2.640 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar