PKK ne ise DEAŞ odur Bağdadi ne ise ‘Mazlum’ odur

Her ikisi de insanlığın düşmanı terör örgütleridir, birinin adı PKK diğerinin DEAŞ.

Birisi uluslararası emperyalizmin maşası bölülücü terör örgütüdür, diğeri İslam’ın adını kullanan ve yine emperyalistlerin Ortadoğu coğrafyasındaki amaçlarını gerçekleştirmek için kullandığı terör örgütüdür.

Bağdadi, emperyalizmin tetikçisi olan her terör örgütü elebaşı gibi, kullanım süresi dolunca öldürüldü. Tarih, emperyasitlerin kullandığı, kullanım süresi dolunca imha edilen terör örgütü lideriyle doludur. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Trump’ın “Çok önemli bir şey oldu” şeklinde attığı twitten saatler sonra dünya, terör örgütü DEAŞ’ın lideri Ebu Bekir El Bağdadi’nin öldürüldüğünü öğrendi.

Kampanyaya döndü

Dünya böylesine bir katilden kurtulduğu için herkes sevinmeli, darısı tüm terör örgütü liderlerinin başına.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
PKK/DEM’e kapatma davası yolda... Yargıtay Başsavcılığı inceleme başlattı 26 Nisan 2024 | 1.786 Okunma Tarihi anlaşma, tarihi değiştirecek proje 24 Nisan 2024 | 1.377 Okunma Atatürk’ün adını kullanmak bu kez sizi kurtaramayacak 22 Nisan 2024 | 5.437 Okunma Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 738 Okunma Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 155 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar