Para ile alınmış adamlar kim?

Rahmi Turan öyle bir yalan yazı yayınladı ki, Türkiye sallandı. Çünkü, siyaset ve medya yalan zincirleriyle birbirine bağlanmış durumda, sallanması doğal.

Rahmi Turan’ın, “Saray’a çıkan CHP’li” haberi tamamen yalandı. Kendisine Talat Atilla tarafından yazdırılan yalanın içinde kendi kattığı yalanlar da vardı. Haberi “Saray’a yakın bir kaynaktan, Külliye’den aldığı, Saray’a çıkan CHP’liyi aradığını ama ulaşamadığını” yazdı, onlar da yalandı.

Rahmi Turan, bir süre adını gizlediği kaynağının Talat Atilla olduğunu söyledi. Atilla, “Kaynak ben değilim” dedi, o da yalandı. Daha sonrası “Kaynak benim, haberi CHP’den aldım, bir şekilde de Kılıçdaroğlu’na doğrulattım” dedi. Skandal büyüyünce, CHP’li kaynağın ve Kılıçdaroğlu’nun açıklama yapması için süre verdi, sonra da “Öldürseler kaynağımı açıklamam, Kılıçdaroğlu konuşsun” dedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi anlaşma, tarihi değiştirecek proje 24 Nisan 2024 | 1.284 Okunma Atatürk’ün adını kullanmak bu kez sizi kurtaramayacak 22 Nisan 2024 | 5.430 Okunma Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 738 Okunma Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 153 Okunma Yargı PKK/HDP’yi kapatacağına yine bana ceza verdi 17 Nisan 2024 | 2.553 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar