Ölmen gerek Zeki Bey

Bir kişi düşünün, Hava Kuvvetleri askeri savcısı olarak, herkesin başını kuma gömdüğü 2009 yılında Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde ilk Fetullahçı Terör Örgütü...

Bir kişi düşünün, Hava Kuvvetleri askeri savcısı olarak, herkesin başını kuma gömdüğü 2009 yılında Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde ilk Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturmasını yürütsün.

Bir kişi düşünün, sırf FETÖ ile uğraştı diye Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’dan para istemek iddiasıyla “yağma” ile suçlansın. Bir kişi düşünün, FETÖ’nün kumpasıyla Ergenekon, Balyoz, hipnozla işkence, dolandırıcılık, sahte evrak temin etmek, görevi kötüye kullanma gibi her türlü suçlamayla karşı karşıya kalsın. Yine FETÖ ile mücadeleden vazgeçmesin.

Bir kişi düşünün bu nedenle kumpasla Silivri Cezaevi’nde 5 yılını geçirsin sonunda da 43.6 yıl hapis cezasına çarptırılsın, Albay rütbesi “er” olarak değiştirilsin.

Hiç vazgeçmedi 

Bir kişi düşünün, cezaevinden çıktıktan sonra yine boş durmasın, TSK içerisindeki FETÖ’cüleri isim isim bildirsin ve 15 Temmuz’dan 6 ay önce FETÖ’cü subayların darbe yapabileceğini söylesin.

Bir kişi düşünün, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra hiçbir kızgınlık ve küskünlük göstermeden FETÖ tehlikesine karşı kamuoyunu bilgilendirmek için gece gündüz uğraşsın.

Bir kişi düşünün gece gündüz tehditler alsın, kızı böbreklerinin sökülmesi ile, eşi bir otobüsün altında kalacağı ile tehdit edilsin. Yine de FETÖ ile mücadele etmekten vazgeçmesin.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yargı PKK/HDP’yi kapatacağına yine bana ceza verdi 17 Nisan 2024 | 2.481 Okunma FETÖ’yü bitirmezseniz FETÖ sizi bitirir 08 Nisan 2024 | 1.645 Okunma Bakanlık 7 ay önce uyarmış Göz göre göre kriz ve kaos 05 Nisan 2024 | 3.084 Okunma Seçmen tamam da soykırımcı İsrail, PKK’lılar, FETÖ’cüler, Türk düşmanı Geert sonuca neden seviniyor? 03 Nisan 2024 | 2.481 Okunma CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü 29 Mart 2024 | 1.034 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar