O karanlık güç FETÖ, sizi girdabına çekiyor Sayın Kılıçdaroğlu

Hürriyet Gazetesi Yazarı Nedim Şener’in bugünkü (18.04.2022)''O karanlık güç FETÖ, sizi girdabına çekiyor Sayın Kılıçdaroğlu’’ başlıklı yazısı.

15 Temmuz darbe girişimi sonrası FETÖ’cülerin ortaya attığı “Kontrollü darbe” yalanını rapor haline getiren CHP’nin Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, bir süredir suçlu suçsuz ayrımını bir kenara bırakarak “KHK’lıları iade edeceğiz” diyerek, FETÖ’cülere tekrar devlet kadrolarına dönme umudu vermeye çalışıyor. Hatta CHP’nin bu konuda düzenlediği son toplantıda kürsüye, Bylock kullanıcısı olan ve FETÖ üyeliğinden 6 yıl 3 ay hapis cezası alan Cem Şenyayla isimli kişiyi çıkartıp hedef gösterdiler.

Kılıçdaroğlu dün bir adım daha ileriye gitti, Hrant Dink Vakfı’nı ziyareti sonrası, “Hrant Dink’in, rahmetlinin tetikçisi hapiste ama gerçek katiller henüz aydınlığa çıkarılmadı, henüz bulunmadı. Eğer siz ‘Karanlık güç odaklarıyla mücadele edeceğim’ diye yola çıkıyorsanız gerçek katillere ulaşmalısınız ve onları bulmalısınız” dedi.

ERGENEKON KUMPASI İÇİN ÖLDÜRÜLDÜ

Kemal Kılıçdaroğlu hatırlamıyor olsa gerek ya da amacı farklı.Hrant Dink cinayetindeki gerçeği de gerçek katilleri de biliyoruz.

Gerçek şudur: 19 Ocak 2007’deki Hrant Dink cinayeti, Fetullahçı Terör Örgütü üyesi istihbaratçıların, 12 Haziran 2007’de Ergenekon kumpasını başlatmak için işlenmesine göz yumdukları bir suikasttır.

Tetikçilerin arkasındaki gerçek katiller ise istihbaratçısı, savcısı, hâkimi ve gazetecisiyle Fetullahçı Terör Örgütü’dür.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi anlaşma, tarihi değiştirecek proje 24 Nisan 2024 | 1.284 Okunma Atatürk’ün adını kullanmak bu kez sizi kurtaramayacak 22 Nisan 2024 | 5.430 Okunma Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 738 Okunma Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 153 Okunma Yargı PKK/HDP’yi kapatacağına yine bana ceza verdi 17 Nisan 2024 | 2.553 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar