Muhalif damacana…

İki gündür sosyal medyanın değişmeyen gündemi; Hamidiye Su. Eğlenmek istiyorsanız bu konuda yazılanları okuyun.

 Sosyal medyada paylaşılanlara göre daha önce Hamidiye Su kullanan resmi ve bazı özel kurum ve şirketler İBB yönetimi CHP’ye geçince su almayı kesmiş.

Böylece iktidarın elindeki damacana bir anda muhalif olmuş; CHP’li belediye yönetimini desteklemek amacıyla ünlü ünsüz kim varsa daha önce ağızlarına koymadıkları Hamidiye Su tüketilsin diye gizli açık kampanya başlatmış.

Kutuplaşmanın insanları gerçeklikten bu kadar gülünç bir şekilde kopardığı sığ bir tartışma dönemi olmamıştır herhalde. Benzeri, geçen hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir marketten “Torku” marka ürünleri aldığı sırada yaşandı.

Kutuplaşmanın bir tarafı, “Reis mesajı verdi bundan sonra Torku alıyoruz” diye yazarken karşı taraf, “Torku’yu artık ağzıma sürmem” diyordu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FETÖ’yü bitirmezseniz FETÖ sizi bitirir 08 Nisan 2024 | 1.636 Okunma Bakanlık 7 ay önce uyarmış Göz göre göre kriz ve kaos 05 Nisan 2024 | 3.074 Okunma Seçmen tamam da soykırımcı İsrail, PKK’lılar, FETÖ’cüler, Türk düşmanı Geert sonuca neden seviniyor? 03 Nisan 2024 | 2.477 Okunma CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü 29 Mart 2024 | 1.030 Okunma ‘Bir balya da sen koy’ 27 Mart 2024 | 2.755 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum