‘Meczup’ Ekrem’in balyalardaki parmak izleri

Hürriyet yazarı Nedim Şener bu hafta '‘Meczup’ Ekrem’in balyalardaki parmak izleri' başlıklı yazısını kaleme aldı.

YAZIMA “meczup” gibi şık olmayan bir kelime ile başladığım için okurlarımdan özür dilerim.

Biliyorum kimseye yakışmaz ama kürsüden ve seçim meydanında bu ifadeyi benim yazı ve sözlerime karşı kullanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yakışıyor.

O artık benim gözümde “meczup Ekrem”dir.

Daha önce devletin valisine “Vali itlik yapmıştır bunu aynen iletin”, YSK üyelerine “ahmak”, soru soran vatandaşa “Senin beynin tutulmuş”, kendisini eleştiren pazarcıya “Sen terbiyesiz birisin, ahlaksız birisin”, Kendisini destekleyen ancak olaylı Karadeniz gezisi nedeniyle eleştirenlere, “Vız gelir tırıs giderler” diye hakaret eden Ekrem İmamoğlu “İBB Başkanı sıfatıyla açıldığı günden bu yana 3.5 yıldır Ayasofya Camii’ne neden gitmedi?” diye sormam ve adamlarının balya balya para sayma görüntüleri ile ilgili yazdıklarımdan rahatsız olup “meczup” diyerek hareket etmeye kalkışıyor.

GAZETEM 30 YILLIK YUVAMDIR

Sadece beni değil 1994’te girdiğim ve bu yıl itibarıyla tam 30 yıldır kesintisiz görev yaptığım medya kuruluşumu da hedef alıyor. 30 yılda gazetecilerin yazdıklarından rahatsız olan ve köşeye her sıkışan siyasetçinin, gazetecilerin sorularına cevap vermek yerine medya kuruluşlarını ve sahiplerini hedef aldığını çok gördüm. Ama o siyasetçiler gitti o gazeteler ve gazeteciler görevinin başında. Bana da kala kala İmamoğlu kaldı!

Parası bol İmamoğlu, fonlayıp, destekleyip satın alıp “Saraçhane bülbülü” haline getirdiği gazeteci, internet sitesi, sosyal medya hesaplarının çıkardığı sese alışmış herhalde. Onu rahatsız eden bir soru veya en küçük eleştiride hırçınlaşıp, saldırganlaşarak, küfür ve hakaret ediyor. Ona buradan da kendi ifadesiyle sesleneyim ve tarihe not olarak kalsın; “Meczup Ekrem vız gelir tırıs gidersin”.

HEM SALDIRGAN HEM KORKAK

Meydanlarda ağız dolusu hakaret eden İmamoğlu, bir o kadar da korkak.

CHP’nin İstanbul İl Başkanlığı binasının alımı için olduğu iddia edilen balya balya paraların sayım görüntüsünün ortaya çıkması İmamoğlu’nda önce panik ve öfke sonra korku yaratmışa benziyor. Hele hele açılan soruşturma kapsamında; sayımı dört saati bulan balya balya paralardan kule yapan “çok sevdiğim yol arkadaşım” dediği Fatih Keleş ile İmamoğlu İnşaat’ın Genel Müdürü Tuncay Yılmaz’ın ifadeye çağrılması korkusunu iyice artırmışa benziyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
PKK/DEM’e kapatma davası yolda... Yargıtay Başsavcılığı inceleme başlattı 26 Nisan 2024 | 1.800 Okunma Tarihi anlaşma, tarihi değiştirecek proje 24 Nisan 2024 | 1.380 Okunma Atatürk’ün adını kullanmak bu kez sizi kurtaramayacak 22 Nisan 2024 | 5.438 Okunma Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 738 Okunma Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 155 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar