“Kimler kimlerle beraber…” öyle mi?

Salı gecesi Habertürk’teki yayın sonrası telefonuma üst üste mesajlar gelmeye başladı. Öveni de söveni de olan birisi için normal bir durum. Ama bir tanesi çok şaşırtıcıydı.

Gazeteci Nevşin Mengü, benim adım olan eski bir ilanı etiketleyerek, “SETA 16 Temmuz’da Brüksel’de panel düzenliyor. Nasıl deniyordu, kimler kimlerle beraber” diye tweet atmıştı. Böyle bir gelişme bekliyordum ama aklıma Nevşin Mengü’nün yapacağı gelmemişti. Kendisine şu cevabı yazdım; “Nevşin Hanım, ben o toplantıya T.C. Büyükelçiliğinin davetlisi olarak çağrıldım. SETA sonradan dahil oldu. Malum rapordan sonra da katılmaktan vazgeçtim. Duyurunun son hali ekte. Gazetecilik biraz dikkat istiyor. Lütfen o özeni gösterin.”

Gerçekten de 16 Temmuz’da Brüksel’deki Press Clup’da yapılacak toplantıya Türk Büyükelçiliği tarafından çağrılmıştım. Daveti kabul etmemin asıl sebebi, FETÖ’cülerin yalnız Türk halkına ihanet etmediğini, firar eden üyelerinin de hayatlarını kararttığını anlatacaktım. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 593 Okunma Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 118 Okunma Yargı PKK/HDP’yi kapatacağına yine bana ceza verdi 17 Nisan 2024 | 2.545 Okunma FETÖ’yü bitirmezseniz FETÖ sizi bitirir 08 Nisan 2024 | 1.647 Okunma Bakanlık 7 ay önce uyarmış Göz göre göre kriz ve kaos 05 Nisan 2024 | 3.087 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar