Kılıçdaroğlu üzülmesin, PKK ve HDP’nin planı hazır

Bugüne kadar, “HDP madem PKK ile ilişkili, neden kapatma davası açılmıyor?” diye soruyorlardı, şimdi kapatma davası açılınca da, “Kapatamazsınız” diyorlar

Terör örgütü PKK’nın elebaşının talimatıyla kurulan ve onun tarafından yönetilen HDP’nin kapatılmasıyla ilgili dilekçe eksikliklerin giderilmesinden sonra Yargıtay Başsavcılığı tarafından yeniden Anayasa Mahkemesi’ne gönderildi. CHP Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, onları savunmak için konuyu HDP yönetiminin umurunda bile olmayan “demokrasiye” getirdi.

Oysa, HDP yönetimi için “demokrasi” PKK elebaşının talimatlarını yerine getirmek ve örgütün amaçları doğrultusunda faaliyet göstermek için kullandıkları araçtan başka bir şey değil.

HDP, PKK elebaşının 1990 tarihli talimatı sonrasında kurulan ve kapatılan HEP, DEP, HADEP, DEHAP, DTP, BDP gibi terörün siyasi faaliyetlerinde zincirin halkalarından birisi.

Eğer o da kapatılırsa yenisi zaten hazır. Yani Kılıçdaroğlu’nun üzülmesine gerek yok. PKK elebaşı örgüt yönetimi ve HDP’lilerin B hatta C planları hazır.

Bana göre Kılıçdaroğlu’nunki, sadece bir sonraki seçimde HDP seçmeninin oylarını, kurduğu ittifak içinde tutmak amacıyla yapılmış sıradan bir açıklama.

Şöyle diyor: “Vatandaş....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Musluktan su içiliyor” diye yalan söylüyor su içer gibi yalan söylüyor 18 Mart 2024 | 2.692 Okunma ‘Meczup’ Ekrem’in balyalardaki parmak izleri 15 Mart 2024 | 2.353 Okunma Buzdağının görünen kısmı: Kimin parası kimin cebinde belli değil 13 Mart 2024 | 2.839 Okunma Mossad ajanı FETÖ’cü polis Yazıcıoğlu suikastı itirafçısı çıktı 11 Mart 2024 | 3.078 Okunma Bir cümle “Tavşan Başkan” Özel ve İmamoğlu’nun maskesini düşürdü 08 Mart 2024 | 5.239 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar