Kemal Kılıçdaroğlu’nu hançerleyen ‘hain’ İmamoğlu, ‘hançer’ ise Özgür Özel

Bugün Ankara Emniyeti’nde FETÖ’cüler ve Nurcuların el ele siyaset kurduğu 17/25 Aralık benzeri Emniyet-Yargı kumpasını, suç örgütü elebaşı 7 Eylül 2023’te gözaltına alınan Ayhan Bora...

Hatta bu dosya üzerinden FETÖ’cü Cevheri Güven’in nasıl algı operasyonları yaptığına dair örnekler verecektim. Tüm Türkiye’nin bulduğu, mahkeme dosyalarına itiraf metinleriyle giren Deniz Baykal’a kaset kumpasındaki rolü hakkında rahatça yalan söyleyebilen aşağılık komplocu bir FETÖ’cünün profilini paylaşacaktım.

Kemal Kılıçdaroğlu’nu hançerleyen ‘hain’ İmamoğlu, ‘hançer’ ise Özgür Özel

Ama CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “hançerleme” konusundaki açıklamaları “siyasete kumpas” konusuna bir ara vermeyi gerektirecek kadar önemli.

SIRTINDAKİ HANÇERLER

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine “Sırtımda hançerlerle girdim” diyen Kemal Kılıçdaroğlu, tam bir ihanet operasyonuyla Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel tarafından 4 Kasım 2023 tarihli kurultayda koltuğunun altından çekilmesinden sonra ilk kez konuştu. 31 Mart 2024 yerel seçim sürecini olumsuz etkilememek için susan Kılıçdaroğlu, 2023 seçimlerinde cumhurbaşkanı olması konusunda Özgür Özel dahil CHP yönetiminin, Parti Meclisi ve MYK’sındaki herkesin desteği olduğunu söylerken ortaya çıkan sonuçlardan sonra açıkça 4 Kasım kurultayında olduğu gibi hançerlendiğini tekrar etti. Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından satır başları şöyle:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siyonistlerin ‘kullanışlı aptalları’ 26 Temmuz 2024 | 811 Okunma Soykırımcı Katz’ın küstahlığı ve serbest kalan Mossad ajanları 24 Temmuz 2024 | 3.565 Okunma CIA’den suikast masalı: Kennedy’ye Küba Trump’a İran... 19 Temmuz 2024 | 778 Okunma TSK’da 40 yılın temizliği... İhaneti unutursan ölürsün 17 Temmuz 2024 | 4.396 Okunma ABD’de darbe olmaz; suikast olur 15 Temmuz 2024 | 2.852 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar