Karabağ’da ‘soykırım’ arayan Mel Gibsongiller Gazze’ye baksın

Hürriyet yazarı Nedim Şener bu hafta 'Karabağ’da ‘soykırım’ arayan Mel Gibsongiller Gazze’ye baksın' başlıklı yazısını kaleme aldı.

Azerbaycan’ın 19 Eylül’de Karabağ’da Ermeni teröristlere karşı yürüttüğü operasyon 24 saatte zaferle sonuçlanırken, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Ermeni lobisi başta ünlü ünsüz kişiler, Türkiye içinden ve kaçak PKK destekçileri Türkleri “soykırım” ile suçladılar.

Özellikle 1915 olaylarını hatırlatıp Ermenilerin bir kez daha soykırıma uğradığı yalanına dünyaca ünlü sinema sanatçısı Mel Gibson bile ortak olarak şu video mesajını paylaştı:

“Tarih trajik bir şekilde tekerrür ediyor. Gelişmekte olan modern soykırıma tanık oluyoruz. Medya bu konuya sessiz kalıyor. Yüzyıllardır inançlarından dolayı zulme uğrayan Ermeni halkı bir kez daha etnik temizliğe maruz kalıyor. Pek çok Ermeni, Azerbaycan ve Türkiye’nin elinde tarif edilemez dehşetler yaşıyor: can kaybı, zorla yerinden edilme, açlık ve tecrit. Onlar, nesiller boyunca ev dedikleri toprakların derinliklerine uzanan kökleri olan aynı Ermenilerdir. Uluslararası toplumdan ve tüm ülkelerden Dağlık Karabağ’daki Ermeni nüfusa yardım eli uzatmak, onlara koruma önermek ve güvenli bir şekilde taşınmaları amacıyla insani koridorlar oluşturmak için acil adımlar atmayı rica ediyorum.”

Oysa tüm dünya ve Birleşmiş Milletler dahil uluslararası kuruluşlar Azerbaycan’daki Türklerin, Karabağ’ı terk etmek isteyen Ermenilere bırakın zarar vermeyi, yardım ettiğini gördü.

‘HAYVANSI İNSANLAR’ HAKARETİ

Peki, tüm dünyanın gözü önünde soykırıma uğrayan Gazze’de sistematik olarak katledilen siviller için Ermeni ve Yahudi lobilerinin oyuncağı olmuş Amerikalı, Avrupalı sinemacılardan, sanatçılardan tek ses çıkıyor mu?

Elbette hayır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
PKK/DEM’e kapatma davası yolda... Yargıtay Başsavcılığı inceleme başlattı 26 Nisan 2024 | 1.821 Okunma Tarihi anlaşma, tarihi değiştirecek proje 24 Nisan 2024 | 1.393 Okunma Atatürk’ün adını kullanmak bu kez sizi kurtaramayacak 22 Nisan 2024 | 5.442 Okunma Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 740 Okunma Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 155 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar