İzlediğim en kötü Amerikan filmi

Son zamanlarda en çok tekrar ettiğim cümle şu: “ABD gibi dostun varsa düşmana ihtiyaç yoktur.” Sebebi basit; ABD yıllardır NATO’da müttefikimiz olan bir ülke, Türkiye ile stratejik ortak. Her konuşmada bunu...

Son zamanlarda en çok tekrar ettiğim cümle şu: “ABD gibi dostun varsa düşmana ihtiyaç yoktur.” Sebebi basit; ABD yıllardır NATO’da müttefikimiz olan bir ülke, Türkiye ile stratejik ortak. Her konuşmada bunu hatırlatıyor.

Peki PKK kanlı bir terör örgütü mü ve Amerika PKK’yı terör örgütü olarak görüyor mu? Evet. Peki ABD, YPG’nin, terör örgütü PKK’nın Suriye kolu olduğunu bilmesine rağmen YPG’ye binlerce TIR dolusu silah veriyor mu? Evet. Türkiye’de millete ve devlete en büyük ihaneti yapan Fetulahçı Terör Örgütü’nün elebaşı nerede yaşıyor? ABD’de Pensilvanya’da.

Peki, FETÖ elebaşının 15 Temmuz darbe girişimi ile ilişkisini gösteren deliller aramızda suçluların iadesi anlaşması olan ABD’ye gönderildi mi? Evet. Amerika, adli makamları gönderilen binlerce sayfa belgenin olduğu dosyaların kapağını açtı mı? Hayır. Yani anlayacağınız Türkiye’nin düşmanı iki terör örgütü PKK ve FETÖ, Amerika tarafından kollanıp, korunuyor ve destekleniyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi anlaşma, tarihi değiştirecek proje 24 Nisan 2024 | 1.218 Okunma Atatürk’ün adını kullanmak bu kez sizi kurtaramayacak 22 Nisan 2024 | 5.428 Okunma Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 738 Okunma Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 153 Okunma Yargı PKK/HDP’yi kapatacağına yine bana ceza verdi 17 Nisan 2024 | 2.553 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar