İtiraf mı iftira mı?

15 Temmuz’dan sonra yürütülen FETÖ soruşturmalarının doğru zeminde ilerlemesi çok önemli. Ama Cumhuriyet ve Sözcü gazetelerine yapılan operasyonlar Murat Sabuncu, Kadri Gürsel, Musa Kart, Oğuz Güven, Ahmet...

15 Temmuz’dan sonra yürütülen FETÖ soruşturmalarının doğru zeminde ilerlemesi çok önemli. Ama Cumhuriyet ve Sözcü gazetelerine yapılan operasyonlar Murat Sabuncu, Kadri Gürsel, Musa Kart, Oğuz Güven, Ahmet Şık, gibi gazetecilerin ardından Sözcü’den Gökmen Ulu ve Medina Olgun’un tutuklanması, iktidara yakın olanların bile savunamayacağı bir tablo ortaya koydu. Ardından da İBB Başkanı Topbaş’ın damadı Kavurmacı ile Bülent Arınç’ın damadı Ekrem Yeter’in tahliye edilmeleri davalara olan güveni sarsıyor. FETÖ’cülük suçlaması ise ilgisi olmayan insanlara kalıyor.

Geçen hafta Çağlayan Adliyesi’ne gittiğimde bir avukatla ayak üstü sohbet ederken,“Sizin durumunuz bir tuhaf hem FETÖ ile mücadele ediyorsunuz hem de grubunuzda FETÖ’den tutuklanan var” demez mi?

Doğan Holding Ankara Temsilcisi Barbaros Muratoğlu’ndan söz ediyordu. “FETÖ mevzubahis olunca kardeşim olsa tanımam” durumundayım ama ne diyeceğimi şaşırdım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi anlaşma, tarihi değiştirecek proje 24 Nisan 2024 | 1.351 Okunma Atatürk’ün adını kullanmak bu kez sizi kurtaramayacak 22 Nisan 2024 | 5.431 Okunma Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 738 Okunma Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 153 Okunma Yargı PKK/HDP’yi kapatacağına yine bana ceza verdi 17 Nisan 2024 | 2.553 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar