İhanet otobüsü: FETÖBÜS’ün yolcuları

Hürriyet Gazetesi Yazarı Nedim Şener'in bugünkü (18.07.2022)''İhanet otobüsü: FETÖBÜS’ün yolcuları'' başlıklı yazısı.

FETÖ’cülerin ortaya attıkları “kontrollü darbe” yalanının TBMM’de kurulan darbe araştırma komisyonu üyesi CHP milletvekilleri Aytun Çıray, Aykut Erdoğdu, Sezgin Tanrıkulu ve Zeynel Emre tarafından raporlaştırılmasından sonra 15 Temmuz ile ilgili yalanlar bitmek bilmedi.

CHP’nin raporlaştırdığı “kontrollü darbe” gibi, yine Aytun Çıray tarafından dolaşıma sokulan darbenin sivil imamlarının başındaki Adil Öksüz’ün MİT elemanı olduğu, F-16 ile bombaladıkları TBMM’nin içeriden patlayıcıyla tahrip edildiği yalanlarına bu yıl da “Mavi Otobüs” belgeselini eklediler.

2007’deki Dink cinayetindeki gibi; işledikleri her suçta, her yalanları, delil karartma, hedef saptırma girişimleri, gerçek yüzlerinin ve suçlarının ortaya çıkmasını sağlıyor.

FETÖ YAPIMI BELGESEL

Kod adı verilerek çalıntı sorularla Hava Harp Okulu’na (HHO) sokulan ve 15 Temmuz gecesi FETÖ’cü komutanları tarafından darbe girişimine yardım için Yalova’dan İstanbul’a götürülen örgüt üyelerinin yalanlarına dayalı sözde belgesel tam bir “FETÖ yapımı”...

Oynayanların, çekenlerin, paylaşanların tamamı FETÖ’cü. Muhalif olmayı her yalana inanmak zanneden, kişisel saplantılarını gazetecilik diye yutturmaya çalışan bir iki kişi de bunların oyuncağı oluyor. Eminim FETÖ’cüler bile bunlara bakıp gülüyordur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Bir balya da sen koy’ 27 Mart 2024 | 1.829 Okunma Özgür Özel para kulelerinde ‘sayman’ yalanını neden söyledi 25 Mart 2024 | 2.152 Okunma ‘Kafa kopartma’da tüm yollar İmamoğlu’na çıkarken o neden susuyor 22 Mart 2024 | 2.392 Okunma Mafya deyimiyle bunun adı ‘kafa kopartma’ 20 Mart 2024 | 2.639 Okunma “Musluktan su içiliyor” diye yalan söylüyor su içer gibi yalan söylüyor 18 Mart 2024 | 2.981 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar