İftiralara karşı onurla geçen 50 yıl

12 yıl önce yolsuzluklar hakkında konuştuğum AKP milletvekili Azmi Ateş konuyu o tarihte, konuk olarak katıldığım Arena programını yöneten Uğur Dündar’a getirdi.

“Şey, Uğur Dündar ile ilgili çok değişik şeyler duyuyorum” dedi. “Ne duydunuz?” diye sordum. “Ya bu para pul işleri…” “Nasıl yani?” “Bazı haberler karşılığında para alıyormuş ya da haber yapmama karşılığında para alıyormuş” dedi.

Kendisine “Bir dakika” deyip cep telefonumdan Uğur Dündar’ı aradım, “Uğur Bey, Azmi Bey ile beraberim adınız geçti, size bir merhaba demek istiyor” dedim. Telefonu karşımda oturan milletvekiline uzattım. Telefonu aldı ve “Merhaba Uğur Bey’ciğim, nasılsınız, uzun zaman oldu görüşemiyoruz, iyisiniz inşallah” dedikten sonra selam ve muhabbetle telefonu kapatıp bana verdi.

Bu anımı aktarmamın nedeni, Uğur Dündar’ın 50 yıllık meslek hayatı boyunca uğradığı iftiralardan birisi olması.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yargı PKK/HDP’yi kapatacağına yine bana ceza verdi 17 Nisan 2024 | 2.515 Okunma FETÖ’yü bitirmezseniz FETÖ sizi bitirir 08 Nisan 2024 | 1.645 Okunma Bakanlık 7 ay önce uyarmış Göz göre göre kriz ve kaos 05 Nisan 2024 | 3.085 Okunma Seçmen tamam da soykırımcı İsrail, PKK’lılar, FETÖ’cüler, Türk düşmanı Geert sonuca neden seviniyor? 03 Nisan 2024 | 2.481 Okunma CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü 29 Mart 2024 | 1.034 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar