Hakaret özgürlük mü tutuklama adalet mi?

Hürriyet Gazetesi Yazarı Nedim Şener’in bugünkü (24.01.2022)’’ Hakaret özgürlük mü tutuklama adalet mi?‘’ başlıklı yazısı.

Hakaret kime yapılırsa yapılsın özgürlük değildir ve hakaret etti diye gece 02.00’de gözaltına alınmak ve tutuksuz yargılanmak mümkünken tutuklamak, hukuki gerekçelere dayandırılsa da adalet değildir.

İletişimci Sedef Kabaş’ın kendi sosyal medya sitelerindeki eğitim durumu şöyle özetleniyor: “Londra doğumlu Kabaş, 1992 yılında Boğaziçi Ü. Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden en yüksek derece ile mezun oldu. Kazandığı Fulbright bursu ile okuduğu Boston Üniversitesi’nde Televizyon Haberciliği üzerine yüksek lisansını tamamladı.

Marmara Ü. Genel Gazetecilik Bölümü’nden ‘Dünya ve Türk Basınında, Röportaj ve Söyleşi Geleneği’ üzerine yazdığı tezi ile 2006 yılında doktora derecesi aldı. İstanbul Akademi, Pera İstanbul, Bahçeşehir Ü., Kültür Ü., ve Kadir Has Ü.’ de ‘Medya İlişkileri’, ‘Diksiyon, Etkili Ses ve Beden Dili’, ‘Sunum Becerileri’, ‘Röportaj Teknikleri’ ve ‘Etkili Haber Yazımı’ üzerine (2001-2011) dersler verdi.”

İletişim ve Medya Danışmanı/Eğitimci/Gazeteci sıfatlarını taşıyan Dr. Sedef Kabaş’ın uzmanlık alanları da şunlar:

Etkili Liderlik, Etkili İletişim,

Topluluk Önünde Etkili Konuşma,

Yaratıcı Sunumlar Hazırlama,

Medya İlişkileri,

Etkileme ve İkna,

Kişisel Marka ve İmaj Yönetimi,

Kurumsal İletişim ve İtibar Yönetimi

Kısacası, iyi okullarda eğitim görmüş, hatta bu konuda hocalık da yapan Sedef Kabaş’a iletişim ve gazetecilik konusunda yapılacak katkı ya da verilecek bir ders olamaz!

Şimdi, iletişim uzmanı Sedef Kabaş’ın tartışılan sözlerini okuyalım:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi anlaşma, tarihi değiştirecek proje 24 Nisan 2024 | 1.177 Okunma Atatürk’ün adını kullanmak bu kez sizi kurtaramayacak 22 Nisan 2024 | 5.428 Okunma Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 738 Okunma Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 153 Okunma Yargı PKK/HDP’yi kapatacağına yine bana ceza verdi 17 Nisan 2024 | 2.553 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar