FETÖVARİ kumpası görmek isteyen, Ankara Emniyeti’nden FETÖ’cü Güven’e gönderilen ifadeye baksın...

Her türlü pisliğe bulamış suç örgütü elebaşı Ayhan Bora Kaplan dosyası üzerinden Cumhur İttifakı ortakları AK Parti ve MHP’ye yönelik kumpas ile ilgili soruşturma yargı boyutuyla araştırılmaya devam ediyor.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 15 Mayıs 2024 tarihinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söylemişti; “... Kimler FETÖVARİ gizli tanık taktikleriyle kendi karanlık düzenlerinin hâkim olmasını istiyorsa, onların o düzenlerini de başlarına yıkıyoruz, yıkmaya da devam edeceğiz. Mülkiye Müfettişlerinin ilgili raporu kısa süre içinde tamamlanacak. Atılan her adımı, telefon kayıtlarını tek tek inceliyorlar. Hazırlanan bu raporu en ince ayrıntısına kadar kamuoyu ile de paylaşacağız. Ve gereğini yapacağız.”

RAPOR AÇIKLANMADI

İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişleri o raporu tamamladı ve geçen hafta sonu Ankara Cumhuriyet Savcılığı’na ulaştırıldı. Ancak beklenen açıklama yapılmadı.

Bu arada, “Bu dosya üzerinden Emniyet içindeki bir grup siyasete kumpas ya da Cumhur İttifakı ortakları AK Parti ve MHP’ye darbe mi yapılıyor, yoksa mafya devlete operasyon mu çekiyor?” tartışması aldı başını gitti. Tartışma konularının ikisi de vahim...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siyonistlerin ‘kullanışlı aptalları’ 26 Temmuz 2024 | 811 Okunma Soykırımcı Katz’ın küstahlığı ve serbest kalan Mossad ajanları 24 Temmuz 2024 | 3.565 Okunma CIA’den suikast masalı: Kennedy’ye Küba Trump’a İran... 19 Temmuz 2024 | 778 Okunma TSK’da 40 yılın temizliği... İhaneti unutursan ölürsün 17 Temmuz 2024 | 4.396 Okunma ABD’de darbe olmaz; suikast olur 15 Temmuz 2024 | 2.852 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar