FETÖ’nün ‘parlattığı’ Özel’in bir virgül ile ortaya çıkan çarpıtması

Hürriyet Gazetesi Yazarı Nedim Şener'in bugünkü (18.01.2022)'' FETÖ’nün ‘parlattığı’ Özel’in bir virgül ile ortaya çıkan çarpıtması'' başlıklı yazısı.

CHP adına kameraların karşısına geçtiğinde parti adına sözcülük yapmak yerine adeta “psikolojik savaş” taktikleri uygulayan Özgür Özel, bana attığı iftira ile bu konuda ne kadar ileri gidebileceğini gösterdi.

28, 29, 30 Eylül 2022’de üç gün TBMM’deki basın toplantısında, “Benim cemaatle, Fetullah Gülen’le bir problemim yok, özellikle yurtdışındaki eğitim çalışmalarını önemsiyorum hatta kendi çocuğumu bile okullarına verebilirim” dediğim yalanını söyleyerek bugüne kadar hiçbir FETÖ mensubunun aklına bile gelmeyen iftirayı attı.

Sözde böyle rezil bir cümleyi, heyet olarak 9 Ağustos 2011’de Silivri Cezaevi’ne geldiklerinde yalnızca ona söylemişim!

Yemeğin yağından ettiğim şikâyetimi yazdığı not defterine böyle önemli bir cümleyi yazmamış. Yazmadı çünkü ben öyle bir şey söylemedim. Bana bu iftirayı atan, siyasi hırsı uğruna neler yapmaz...

ÖZEL’DEN İLGİNÇ TAKTİK

İftiralarına karşı Twitter’dan verdiğim cevapları -şu ana kadar- dört dilekçeye bölüp ikisini Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na, ikisini de milletvekili olduğu Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı’na yollamış.

En fazla birleştirme kararı verilerek tek bir mahkemede görülecek dava hakkındaki şikâyetini neden iki ilde dört dilekçeye böldü, hangi bağlantıyla ne amaçlıyor, zaman gösterecek.

Belli ki hukuki konularda da belli yöntemler hakkında bilgi sahibi. Ama hukukun konusu kendisi olunca korku ile çarpıtma taktiklerine başvuruyor.

FETÖ’NÜN 2007-2009’DA PARLATMA TAKTİĞİ

Son yazımda, önce Manisa’da, 30 Ekim 2016’da da ilçesi Turgutlu’da savcılığa “tanık” sıfatıyla ifade veren Enis Uludemir’in Özgür Özel ile ilgili anlattıklarına yer vermiştim.

2007-2009 yılları arasında MASİAD Yönetim Kurulu Üyesi olan lojistik şirketi sahibi Uludemir, ailesindeki FETÖ bağlantılı kişilerin isimlerini vermiş; teyzesinin eşi olan eniştesi Halil Karakoç’un örgütün kuruluşundan beri FETÖ elebaşı Gülen’in en yakınındaki isimlerden olduğunu anlatmıştı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 564 Okunma Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 112 Okunma Yargı PKK/HDP’yi kapatacağına yine bana ceza verdi 17 Nisan 2024 | 2.545 Okunma FETÖ’yü bitirmezseniz FETÖ sizi bitirir 08 Nisan 2024 | 1.647 Okunma Bakanlık 7 ay önce uyarmış Göz göre göre kriz ve kaos 05 Nisan 2024 | 3.086 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar