FETÖ’nün mülakat sorusu: ‘Batan gemide Hz.Muhammed ve Atatürk olsa’

Hürriyet Gazetesi Yazarı Nedim Şener'in bugünkü (14.03.2022)''FETÖ’nün mülakat sorusu: ‘Batan gemide Hz.Muhammed ve Atatürk olsa’ '' başlıklı yazısı.

Futullahçı Terör Örgütü elebaşı hakkında “Öldü” iddiaları artık örgüt içi savaşta kullanılan araç haline dönüştü. Bugüne kadar birkaç kez FETÖ elebaşının öldüğüne dair iddiaların tamamının kaynağı, Gülen’in ölümü sonrası örgüt yönetimini ele geçirmeye çalışan gruplardı. Başta dört grubu ayrılarak başlayan güç savaşı ile ilgili ilginç detayları haftaya anlatırım. 

İTİRAF ORANI YÜZDE 53

 FETÖ tepe yönetimi artık dışarıdan herkesin görebildiği gibi tam bir çürüme içinde. Artık kendilerine bir fayda sağlamayacak halde taht kavgası yaşanan tepedeki çürümeyi gören örgütün tabanında da çözülme devam ediyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri’ndeki FETÖ yapılanmasına yönelik operasyonlarda bugüne kadar 25 binden fazla ihraç işlemi gerçekleşirken, etkin pişmanlıktan yararlananların oranı yüzde 40’ı buldu. Özellikle Ankara, İstanbul ve İzmir’de askeri okul ve liselerdeki FETÖ yapılanmasına yönelik soruşturmalarda ise etkin pişmanlıktan yararlananların oranı yüzde 53’e ulaştı.

Bugüne kadar 4 bin 29 askeri öğrenci hakkında gözaltı kararı verildi, 3 bin 629’u gözaltına alındı. Bunlardan 1.917’si yani yüzde 53’ü itirafçı oldu.

FETÖ DEĞİRMENİNE SU

FETÖ’cüler ise gerek sosyal medyada gerek CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu başta bazı muhalefet partileri ile temasa geçip “mağduriyet” algısı için uğraşıyorlar. FETÖ’cüler bir yandan da “Etkin Pişmanlıktan” yararlanarak kendi yaşamına dönen kişilere hakaret edip hedef göstererek tehdit ediyorlar. Kılıçdaroğlu ise “masum” dediği askeri öğrencilerin yüzde 53’ünün itirafçı olduğu gerçeğini göz ardı edip tıpkı suçlu suçsuz ayrımı yapmadan KHK’lılar meselesinde olduğu gibi FETÖ’cülerin değirmenine su taşımaya devam ediyor.

Ben köşemde bugün o “masum” denilen askeri öğrencilerden birisinin ifadesine yer vereceğim. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 421 Okunma Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 93 Okunma Yargı PKK/HDP’yi kapatacağına yine bana ceza verdi 17 Nisan 2024 | 2.543 Okunma FETÖ’yü bitirmezseniz FETÖ sizi bitirir 08 Nisan 2024 | 1.647 Okunma Bakanlık 7 ay önce uyarmış Göz göre göre kriz ve kaos 05 Nisan 2024 | 3.086 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum