FETÖ’de lağım patladı

Hürriyet Gazetesi Yazarı Nedim Şener'in bugünkü (26.08.2022)''FETÖ’de lağım patladı'' başlıklı yazısı.

FETÖ’nün mahrem imamlarından, Zaman gazetesinde yazarlık yapan ve FETÖ elebaşı adına taziye ilanlarını kaleme alan Süleyman Sargın’ın, kendisinden 23 yaş küçük örgüt üyesi N.K. isimli kadına yönelik baskı, tehdit, taciz ve tecavüz olayını yazdıktan sonra ortalık fena karıştı.

Kamuoyuna yansıyanların, yaşananların çok azı olduğu; örgütün mahrem imamları ya da “abi, imam” denilen yöneticiler tarafından gerek yurtiçinde gerek yurtdışında kullanılan örgüt üyesi kadınlar tarafından bizzat ifşa ediliyor.

Aynı zamanda birbirlerinin ses ve görüntülerini kaydeden kadınlar, bunu çeşitli mecralarda farklı yollarla paylaşıyorlar.

SARGIN’IN REZALETİ ÖRGÜTÜ SARSTI

Örgüt yönetimi ise olan bitene sessiz kalıyor. Son olayda şaşırtıcı olan, Süleyman Sargın’a örgütün sosyal medya hesaplarında sahip çıkılması oldu.

FETÖ’cü mahrem imam Sargın, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, N.K. ile ilişkisini, Bosna’ya gidişini doğrularken, bunun evlenme amaçlı olduğunu iddia etti.

Oysa, Sargın’ın örgüt üyesi N.K. ile baskı ve tehdit ile ilişkiye girmesi eldeki kayıtlarla sabit.

15 Temmuz sonrası örgütün yöneticilerinin yurtdışına kaçması, yurtiçindeki örgüt yönetici ve üyeleri üzerindeki kontrolün zayıflaması hem parasal konularda hem de örgüt üyesi kadınlara yönelik istismarlarda önemli rol oynadı.

FETÖ ELEBAŞININ DOKTORU 7 KADINA TECAVÜZ ETTİ

FETÖ içinde kadınlara yönelik taciz ve tecavüz konusundaki iddialar FETÖ elebaşının yaşadığı Pensilvanya’daki çiftliğe kadar uzanıyor.

FETÖ yöneticilerinden İsmail Büyükçelebi’nin yardımıyla Amerika’ya kaçan, ortopedi ve travmatoloji uzmanı Dr. Haldun Çetinkaya’nın, “Hipnoz yardımıyla ağrıları gideriyorum” diyerek örgüt üyesi yedi kadına tecavüz ettiği, 30 kadına da muayene sırasında tacizde bulunduğu biliniyor. Olayın ortaya çıkmasından sonra başta İsmail Büyükçelebi olmak üzere örgüt yöneticileri Haldun Çetinkaya’ya referans olmadıklarını ilan ettiler.

KHK’LI TOKMAK KHK’LI KADINLARDAN HAREM KURDU

Dumlupınar Üniversitesi’nin Simav Teknik Eğitim Fakültesi’nden makine öğretmeni olarak mezun olan Tokmak, 15 Temmuz sonrası KHK ile ihraç edildi. Sivas Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen soruşturmada FETÖ üyeliğinden hakkında soruşturma açıldı. Mustafa Dal isimli örgüt üyesi ifadesinde Tokmak’ın, “MEB imamı” olduğunu söyledi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Bir balya da sen koy’ 27 Mart 2024 | 1.739 Okunma Özgür Özel para kulelerinde ‘sayman’ yalanını neden söyledi 25 Mart 2024 | 2.123 Okunma ‘Kafa kopartma’da tüm yollar İmamoğlu’na çıkarken o neden susuyor 22 Mart 2024 | 2.392 Okunma Mafya deyimiyle bunun adı ‘kafa kopartma’ 20 Mart 2024 | 2.639 Okunma “Musluktan su içiliyor” diye yalan söylüyor su içer gibi yalan söylüyor 18 Mart 2024 | 2.981 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar