FETÖ’cü Güven’e belge sızdırılan Narkotik’ten sorumlu müdür yollandı

ANKARA Emniyeti odaklı siyasete kurulan kumpasla ilgili yazılarımdan sonra, tıpkı 2007’de Ergenekon kumpasında tutuklandığım 3 Mart 2011 dönemindekine benzer uyarılar alıyorum.

Kumpas uyarıları bana 19 Ocak 2007’de katledilen gazeteci Hrant Dink konusunda yaptığım araştırmalar sonrası yaşadığım süreci hatırlatıyor; başıma bir şeyler gelebilirmiş!

Bugüne kadar terör örgütlerinden pek çok tehdit almış olsam da, kumpas, hapis dahil başıma ne geldiyse devlet içindekilerden geldiği için uyarıları artık ciddiye alıyorum.

DİNK CİNAYETİ VE FETÖ

19 Ocak 2007’de tetikçi Ogün Samast tarafından katledilen Hrant Dink suikastı için en yakın dostları “Ergenekon öldürdü” diye yazıp çizerken, cinayet dosyasında ortaya çıkardığım belgeler, suikastın onları da yönlendiren Emniyet içindeki FETÖ’cü istihbaratçıların Ergenekon kumpasını başlatmak için yol verdikleri bir cinayet olduğunu gösteriyordu. İki kitap ve sayısız yazımda anlattığım gibi bir FETÖ operasyonu olan Hrant Dink cinayeti ile ilgili bu konudaki yargılama önceki gün de devam etti. Bu kapsamda en çok ismini yazdığım kişiler FETÖ’cü cinayetin hazırlık aşamasında Trabzon Emniyet Müdürü, cinayetin işlendiği sırada EGM İstihbarat Dairesi Başkanı olan Ramazan Akyürek ile İstihbarat Dairesi Başkanlığı C Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer oldu. Onların arkasından da cinayetin hazırlık aşamasında Trabzon Emniyet İstihbarat Şube Müdürü şimdi ise Ankara Emniyet Müdürü olan Engin Dinç gelmiştir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siyonistlerin ‘kullanışlı aptalları’ 26 Temmuz 2024 | 811 Okunma Soykırımcı Katz’ın küstahlığı ve serbest kalan Mossad ajanları 24 Temmuz 2024 | 3.565 Okunma CIA’den suikast masalı: Kennedy’ye Küba Trump’a İran... 19 Temmuz 2024 | 778 Okunma TSK’da 40 yılın temizliği... İhaneti unutursan ölürsün 17 Temmuz 2024 | 4.396 Okunma ABD’de darbe olmaz; suikast olur 15 Temmuz 2024 | 2.852 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar