FETÖ’cü doktorlar sahte doktor kadar konuşulmadı. Sonuç: AKP’li vekile FETÖ’cü doktor eliyle suikast

Hürriyet Gazetesi Yazarı Nedim Şener'in bugünkü (02.12.2022)''FETÖ’cü doktorlar sahte doktor kadar konuşulmadı. Sonuç: AKP’li vekile FETÖ’cü doktor eliyle suikast'' başlıklı yazısı.

Günlerdir “sahte doktor” Ayşe Özkiraz’ın konuşulduğu Türkiye’de, halen devlet hastanelerinde görev yapan ya da deşifre olduğu için kamudan ihraç edilip özel sektörde çalışan binlerce FETÖ’cü doktor neden konuşulmuyor?

Çünkü Ayşe Özkiraz kolay lokma, medya için eğlenceli malzeme. Yalanlarının utancını yaşaması, tutuklanıp hapse atılması yetmedi, yedi sülalesiyle konuşup iyice rezil etmeye doyamadılar.

Peki, sağlık sektöründeki FETÖ’cüleri konuşmayacak mıyız?

Konuşmalıyız, neden mi?

FETÖ üyeliğinden 6 yıl 10.5 ay hapis cezası almış ve Ankara’da Özel K... Hastanesi’nde görev yapan Ali Akçay isimli FETÖ’cü, Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili İsmail Ok’u mesleğini kullanarak öldürmeye kalktı da ondan.

ÖZELDE FETÖ’CÜ DOKTOR

Amerika’da FETÖ’ye bağlı bir vakıfta iki yıl yöneticilik yapan Ali Akçay isimli FETÖ mensubu doktor hakkında, ölümden kıl payı kurtulan İsmail Ok’un şikâyeti üzerine “kasten öldürmeye teşebbüsten” soruşturma açıldı.

Ankara Cumhuriyet Savcılığı Ali Akçay’ı adli kontrolle serbest bıraktı. Sahte doktorluk yapan ve kimseye zararı dokunmamış Ayşe tutuklu ama öldürmeye teşebbüs eden, hakkında 6 yıl 10.5 ay hapis cezası bulunan FETÖ’cü doktor Ali Akçay serbest.

Fetullahçı Terör Örgütü üyesi, irtibatı ve iltisakı olan ve ihraç edilen öğretmen öğretmenlik yapamıyor, asker askerlik yapamıyor, polis polislik yapamıyor, hâkim hâkimlik yapamıyor, savcı savcılık yapamıyor ama doktor doktorluk yapabiliyor.

İşte gelinen sonuç; mesleğini kullanarak kasten öldürme girişimi.

MAALESEF UYARIM GERÇEK OLDU

15 Temmuz darbe girişiminden bir süre sonra bir üniversite rektörü bana, “Sen her özel hastaneye gitme, FETÖ’cü doktorların ne yapacağı belli olmaz. İhtiyaç olursa beni ara” demişti. Malum PKK’lılar ile FETÖ’cülerin benden nefret ettiği bir gerçek.

İyi niyetle beni uyaran rektörümüzün sözlerini, temmuz ayında “Sağlık sektöründe FETÖ yapılanması” konusunda yazdığım yazılardan sonra CNN Türk’te katıldığım programda da aktarmıştım. Aylar önce söylediğim şey gerçek oldu; özel sektörde çalışmasına izin verilen FETÖ’cü bir doktor, mesleğini kullanarak bir Adalet ve Kalkınma Partisi milletvekili olan İsmail Ok’u öldürme girişiminde bulundu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
PKK/DEM’e kapatma davası yolda... Yargıtay Başsavcılığı inceleme başlattı 26 Nisan 2024 | 1.730 Okunma Tarihi anlaşma, tarihi değiştirecek proje 24 Nisan 2024 | 1.373 Okunma Atatürk’ün adını kullanmak bu kez sizi kurtaramayacak 22 Nisan 2024 | 5.434 Okunma Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 738 Okunma Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 154 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar