FETÖ ‘şüphelisi’ öğrenciye ‘şifresini’ sordunuz mu?

Cumhuriyet Halk Partisi, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Kanun Hükmünde Kararnamelerle kamudan ihraç edilen Fetullahçı Terör Örgütü mensuplarından sonra şimdi de askeri okullardan çıkartılan FETÖ...

Cumhuriyet Halk Partisi, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Kanun Hükmünde Kararnamelerle kamudan ihraç edilen Fetullahçı Terör Örgütü mensuplarından sonra şimdi de askeri okullardan çıkartılan FETÖ mensuplarını gündeme getiriyor.

Ben şaşırmıyorum, 15 Temmuz’a “kontrollü darbe” demiş bir partiden bunu beklemek doğal. Yalnız, girişimleri gitgide tehlikeli bir hal almaya başladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ “şüphelisi” eski astsubay okulu öğrencisinin ayağına Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü’yü yollamış.

Konuyu, Jale Hanım’ın 1 Kasım 2021 günü Twitter hesabından öğrendik. Ümit Can Özorman isimli “FETÖ şüphelisi” kişi ile görüşmüş. Hatta beraber çektikleri kamera kaydını paylaşmış, dediğine göre Kemal Kılıçdaroğlu da ‘mağduriyetleri” biliyormuş.

Sonraki tweet’inde de şunu yazmış: “Ziyaretimizde yaşadıklarını kaleme aldığı ve Eskişehir’de en çok satan kitaplar arasında yer alan ‘MS’im Komutanım’ adlı kitabını hediye eden Özorman’ın ve suçsuz yere KHK ile mağdur edilen 16 bin askeri öğrencinin mücadelesinde yanında olmaya devam edeceğimizin sözünü verdik.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
PKK/DEM’e kapatma davası yolda... Yargıtay Başsavcılığı inceleme başlattı 26 Nisan 2024 | 1.786 Okunma Tarihi anlaşma, tarihi değiştirecek proje 24 Nisan 2024 | 1.377 Okunma Atatürk’ün adını kullanmak bu kez sizi kurtaramayacak 22 Nisan 2024 | 5.437 Okunma Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 738 Okunma Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 155 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar