FETÖ, Menzil’den bildiriyor

Bir süre önce “Şeytanıın Kara Kutusu” isimli bir kitap yayınlamıştım. (Destek yayınları) Fetulahçı Terör Örgütü’nün iktidar dahil hangi parti, tarikat ve camilere sızmaya çalıştığını ve yöntemlerine ilişkin belgeleri görünce kitabın adını “Şeytanın Kara Kutusu” koymaya karar vermiştim.

Örgüt “Renklendirme” adını verdiği bir yönteme geçerek, İlim Yayma Cemiyeti, Milli Görüş, MHP, BBP, CHP, AKP ve SP yanında Nakşi, Kadiri, Halveti, Menzil, Nur cemaatleri; Erenköy, Çarşamba, İslamoğlu gibi gruplara sızma kararı almıştı. Bu bilgiler, Emniyet imamlığı yapmış ve “Garson” koduyla itirafçı olan örgüt üyesinin teslim ettiği iki Mikro SD karttaki örgüt belgelerine dayanıyor.

Binlerce sayfa doküman, yüzbinlerce Emniyet personelinin fişlendiğini ve örgütün çok sıkı bir raporlama faaliyeti olduğunu gösteriyor. Tabii “Renklendirme” ile sızılacak örgütler ve yöntemleri anlatılıyordu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 650 Okunma Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 151 Okunma Yargı PKK/HDP’yi kapatacağına yine bana ceza verdi 17 Nisan 2024 | 2.547 Okunma FETÖ’yü bitirmezseniz FETÖ sizi bitirir 08 Nisan 2024 | 1.647 Okunma Bakanlık 7 ay önce uyarmış Göz göre göre kriz ve kaos 05 Nisan 2024 | 3.087 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar